Kırık PS4 Slim 1 TB ne kadar eder?

Peter Griffin 13

Gelişen
10 gündür ilanda aldığım teklifler 7-9K arası. Kol yok durumu iyi Blu-ray ile kırıldı. Kol olmağı için mi düşük teklif alıyorum?

Kol olmaması etkiler alacak kişi ayrıca kol bulup para verecek. Ama 7 binle 9 bin teklifi de aynı değerlendirmezdim, kolsuz cihaz için 9 bin bana doğrudan ölü fiyat gibi gelmiyor.

Yani çok ölü fiyat değil gibi; kollar aşağı yukarı 4K civarında, konsolu 8 saysak toplam masraf 12K oluyor. 13-15K'ye PS5 bulunabildiğini düşünürsek gayet iyi fiyat bile sayılabilir.

Yani çok ölü fiyat değil gibi; kollar aşağı yukarı 4K civarında, konsolu 8 saysak toplam masraf 12K oluyor. 13-15K'ye PS5 bulunabildiğini düşünürsek gayet iyi fiyat bile sayılabilir.

13-15K'ye PS5 bulamazsınız. Attığınız linklerden biri takas için, biri de 9 ay önce ve klasik dolandırıcıların kullandığı fotoğrafları koymuş. WP yönlendirip fake siteden oltalamaya çalışıyor, dikkatli olunmalı.

Hayır, sadece takas değil. 1. link takas olacaksa eğer masaüstü PC ile olur demiş. Arada büyük fark var.

Hayır, sadece takas değil. 1. link takas olacaksa eğer masaüstü PC ile olur demiş. Arada büyük fark var.
Alttaki chat kısmını okursan fiyatin öylesine yazıldığını satıcının söylediğini görebilirsin.Zaten kimse cihazının ederinin yarı fiyatına ilana koymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…