- Makaleler
- 23
Piyasasi ne kadar kirik PS5'in? PS5 piyasasina hakim degilim. Fakat bence 30-32 bin TL arasi eder diye dusunuyorum.
Fakat bence 30-32 bin TL arasi eder diye dusunuyorum.
Kirik ariyoruz. Onlar kirik degil. Kendimiz kirabilir miyiz CD ile?İkinci ellere yönelinebilir şahsen arkadaşın dediği gibi 6 yıllık bir cihaza şahsen ben bu parayı vermezdim. 1 sene önce 18.500 TL'ye almıştım. İkinci el fiyatları şimdiki fiyatlarda değişkenlik gösterebilir; diyelim 22.000 TL'ye buldunuz zorlarsanız 20.000'e kadar pazarlık yapılabilir. Cihazda herhangi bir sıkıntı yoksa; ısınma fan sesi gibi direkt alınabilir. Ben test etmiştim.
Kirik ariyoruz. Onlar kirik degil. Kendimiz kirabilir miyiz CD ile?
Kirik ariyoruz. Onlar kirik degil. Kendimiz kirabilir miyiz CD ile?
Almasin mi arkadas sence? Parasiyla rezil olur diyorsan uyarayim cunku.@Simon, PS5'in jailbreak'lenmis surumleri cok kisitli. Sadece belirli eski surumlerinde var. CD ile PS5 kirma gibi bir durum yok diye biliyorum.
Bir de bazen yeni cikan oyunlar guncel sistem yazilimi istiyor. O yuzden sorun yaratabilir.
Tesekkurler. GTA 6 icin almayacak. PS4'e ne dersin?@Simon, dedigim gibi. PS5'in kirilmis bir surumunu kullanmak bayagi kisitlayici olur. Yeni oyunlarin cogunu calistiramazsin, PSN/online kullanimi buyuk olcude olmaz, sistem guncellenemez, bircok farkli kisitlamalar olur vesaire.
Bir de ustune kirilmis surumlerin degeri gereksiz yere sisiriliyor, tamamen mantiksiz isler gibi geliyor bana. PS5, PS3 gibi tam anlamiyla ozgur sekilde jailbreak'lenmedi. Uzun yillar da oyle olmayacak gibi duruyor. Cunku cok daha siki, cok daha kati bir guvenlik modeli kullaniyor.
Net sekilde, sozde kirilmis PS5'ler alinmaz diyorum ben.
Ek olarak bu arkadas, bunu GTA VI oynamak icin planliyorsa hic girmesin o topa. Yuksek ihtimalle o eski firmware GTA VI calistirmayacak.![]()