Dreamshox

Yetkin
Dostlar muhtemelen havanın ve oyun oynarken benim de sıcaklığımdan kaynaklı kırılacak hale gelmiş kulaklığı çıkarırken üzerinde çatlatlaklar gördüm. Az öncede takarken çıtladı gitti. Bunun için sizce ne yapmalıyım aşırı pahalı bir parça değildir elle de değiştirilmesinin kolay olduğunu düşündüğüm için garantiye göndermeyi düşünmüyorum.

IMG_0394.webp

IMG_0392.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi devam ediyorsa yazın HyperX'e, Cloud 3 yollarlar.

Yazmayı denedim de destek saatinin dışındaymışız.Rahatsızlık verdiysem şimdiden özür dilerim
@Recep Baltaş abi sen de markanın ürünlerini kullandığın ve bir ihtimal Türkiye temsilcisi ile iletişime geçebileceğini düşündüğüm için şunu söylemeye ihtiyaç duydum. Markanın Kingston ve HyperX olmak üzere Türkiye'de iletişim adresleri yok yani ana sitesinde otomatik bot dışında herhangi bir iletişim adresleri bulunmamakta. Son kullanıcıya destek açısından önemli bir durum olduğunu düşünmekteyim. Bunu markaya yazmam lazım aslında ama bilin bakalım ne yok(!)

Son düzenleme:
Yazmayı denedim de destek saatinin dışındaymışız. Rahatsızlık verdiysem şimdiden özür dilerim.
@Recep Baltaş abi sen de markanın ürünlerini kullandığın ve bir ihtimal Türkiye temsilcisi ile iletişime geçebileceğini düşündüğüm için şunu söylemeye ihtiyaç duydum. Markanın Kingston ve HyperX olmak üzere Türkiye'de iletişim adresleri yok yani ana sitesinde otomatik bot dışında herhangi bir iletişim adresleri bulunmamakta. Son kullanıcıya destek açısından önemli bir durum olduğunu düşünmekteyim. Bunu markaya yazmam lazım aslında ama bilin bakalım ne yok(!)

Destek saatleri içerisinde canlı desteğe yazarsanız yeni ürün yollanacaktir.