Kırılmış PS5'te GTA 6 Türkçe oynanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NathanDrake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 154

NathanDrake

Çalışkan
Öncelikle hepinize iyi sosyaller dostlar.

Malumunuz son zamanlarda PS5'in kırılması konuşuluyor. Ve akabinde oyunlara Türkçe yamalar gelmeye başladı.

Benim sorum ise kırılan PS5'te GTA 6 oynayabilir miyiz ve oynarsak da Türkçe oynayabilir miyiz?

Ekstra olarak birkaç sorum var. Bu kırılma yöntemi yeni sürümlerde de olur mu? Konsollar için bir zararı var mı? Xbox konsolları için böyle bir yöntem var mı ve sorunun cevabı hayır ise Xbox konsolları neden kırılamıyor?

Peki o sürümün de kırılma ihtimali var mı?

Bilgi sahibi değilim çok ama sanki kırılabilir gibi. Çok hızlı ilerledi bu süreç
Her sürümün kırılma ihtimali vardır, yok diye bir şey yok. Ama ne zaman olur bilinmez.

Yapsa yapsa Mcpsp yapar bunu. Yama ve PS hack islerinde TR'nin en iyileriler. Baska da konsola yama yapan yok zaten. Ben de sanirim Switch'i satip kirik PS5 alacagim gibi. Ancak bu GTA 6 ciktigi gibi yama gelmez. 4-5 ayda halledilir ama.

Bilgim yok fakat tahminimce zor olur, çünkü PlayStation'un elinde sadece GTA kozu kaldı. Ekstra önlem alırlar diye düşünüyorum.

Normalde çok desteklemezdim ama şu son Ps Store'da olan dizi ve filmleri kütüphanelerden sildiğinden beri Sony'ye üzülmüyorum artık. Umarım yeni sürümler de kırılır

Yapsa yapsa Mcpsp yapar bunu. Yama ve PS hack islerinde TR'nin en iyileriler. Baska da konsola yama yapan yok zaten. Ben de sanirim Switch'i satip kirik PS5 alacagim gibi. Ancak bu GTA 6 ciktigi gibi yama gelmez. 4-5 ayda halledilir ama.

Konsol olayında yama işlerini bilmiyorum ama sanırsam çeviri işleri çok fazla hızlandı. Ac Shadows'a aynı gün Türkçe yama yapmışlardı mesela. GTA 6 da olsa kısa sürede yaparlar gibi

Normalde çok desteklemezdim ama şu son PS Store'da olan dizi ve filmleri kütüphanelerden sildiğinden beri Sony'ye üzülmüyorum artık. Umarım yeni sürümler de kırılır.

Vallahi öyle çok saçma kararlar alıyorlar. Ben de normalde psciydim ama şu an Xbox kullanıyorum. Her anlamıyla çok daha üstün, politikalar olsun fiyatlar olsun. Ön sipariş verdiğinde bile oyunun çıkışına 10 gün kalmadan kartından para çekmiyor ama sahip sayılıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…