Detaylar
Kim cevapladı?Reki 62
Uzman
Yapay zekâ çeviri ile güzel bir deneyim vermez, PC'de çok güzel Türkçe yamalar varken PS5'te yapay zekâ çeviri ile oynamanı önermem.
Gerçek RDR2 deneyimi yaşamak istiyorsan PC + Türkçe yama şart.
forum.donanimhaber.com
Bu yama çok başarılı, elle çevrilmiş.
Red Dead Redemption II - 2026 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. OMFG EPIC: Oyun içinde ekranın üst köşesinde çıkan bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi.
Dostum PC'm yok. Hikayeyi az çok anliyim yeter. Yapay zeka olması sorun değil.Yapay zekâ çeviri ile güzel bir deneyim vermez, PC'de çok güzel Türkçe yamalar varken PS5'te yapay zekâ çeviri ile oynamanı önermem.
Bu yama çok başarılı, elle çevrilmiş.![]()
Red Dead Redemption II - 2026 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. OMFG EPIC: Oyun içinde ekranın üst köşesinde çıkan bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi.forum.donanimhaber.com
O stabil çalışmıyor. Anlık sürekli altyazı değişince yetişemiyorGoogle çevirinin kendi uygulamasında canlı çeviri var onu kullanabilirsiniz.
İşte o uygulamalardan bahsediyorum. Android için benzer programlar yokmuDoğrudan Türkçe oynayamazsınız. Bazı özel telefon programları var, ekrandaki İngilizce altyazıyı istediğin dilde dublajmış gibi seslendiriyor ama ne kadar verimli olur bilmem.
i5 7500F 63
Yetkin
Daha az önce birinin reklamını gördüm ama adına hiç bakmadım. Program isimlerini bilmiyorum, maalesef.İşte o uygulamalardan bahsediyorum. Android için benzer programlar yokmu