Normalde çok desteklemezdim ama şu son Ps Store'da olan dizi ve filmleri kütüphanelerden sildiğinden beri Sony'ye üzülmüyorum artık. Umarım yeni sürümler de kırılır
Konsol olayında yama işlerini bilmiyorum ama sanırsam çeviri işleri çok fazla hızlandı. Ac Shadows'a aynı gün Türkçe yama yapmışlardı mesela. GTA 6 da olsa kısa sürede yaparlar gibi
GTA 6'ya uygun kırık sürüm yok diyenler eski sürüm fixlerinden (backport) bir haberler herhalde. Düşük sürümde çalıştırmak için ayrı bir yama kurulur ve oyun çalışır. Kırık PS4'te bile birçok oyuna Türkçe yama yapıldı. GTA 6 gibi bir oyuna hayli hayli yaparlar. Günümüzde de alınabilecek önlemlerin pek de işe yarayacağını düşünmüyorum.
Vallahi öyle çok saçma kararlar alıyorlar. Ben de normalde psciydim ama şu an Xbox kullanıyorum. Her anlamıyla çok daha üstün, politikalar olsun fiyatlar olsun. Ön sipariş verdiğinde bile oyunun çıkışına 10 gün kalmadan kartından para çekmiyor ama sahip sayılıyorsun.
Aynen ben de Xbox kullanıyorum ve memnunum. Ama işin ucunda Xbox konsolları da kırılır ve oyunlar Türkçe de olursa o firmaya da üzülemeyeceğim. Çok bir bilgi sahibi değilim sanırsam ama kırılması neredeyse imkansız diyorlar
Aynen ben de Xbox kullanıyorum ve memnunum. Ama işin ucunda Xbox konsolları da kırılır ve oyunlar Türkçe de olursa o firmaya da üzülemeyeceğim. Çok bir bilgi sahibi değilim sanırsam ama kırılması neredeyse imkansız diyorlar.
Hocam Xbox bayağı katı ya. Lisans olmadan jak dışında kulaklık bile kullandırmıyor, yine lisanssız gamepad bile kullandırmıyor. Şu basit konularda bile katı.
GTA 6'ya uygun kırık sürüm yok diyenler eski sürüm fixlerinden bir haberler herhalde. Düşük sürümde çalıştırmak için ayrı bir yama kurulur ve oyun çalışır. Kırık PS4'te bile birçok oyuna Türkçe yama yapıldı. GTA 6 gibi bir oyuna hayli hayli yaparlar. Günümüzde de alınabilecek önlemlerin pek de işe yarayacağını düşünmüyorum.
Umarım olur ya, Pc için olan portlarda bile inanılmaz gelişme var ki son 2 haftada oldu bunlar. Son 2 ayda kim bilir neler olur? Kafaya takmış birkaç adama bakar
Hocam Xbox bayağı katı ya. Lisans olmadan jak dışında kulaklık bile kullandırmıyor, yine lisanssız gamepad bile kullandırmıyor. Şu basit konularda bile katı.
Windows'da bu kadar serbest olup, konsollarda katı olmaları tuhaf bir durum ya. Ama olsun en kötü PS5'e Türkçe yama yapılırsa bir yandan izleriz bir yandan oynarız