Kırılmış PS5'te GTA 6 Türkçe oynanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NathanDrake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
GTA 6 ile Ubisoft oyunlari bir degil. Ekstra onlemini alirlar herhalde. Belli de olmaz. Belki 3 gunde yayimlanir.

GTA 6'ya uygun kırık sürüm yok diyenler eski sürüm fixlerinden (backport) bir haberler herhalde. Düşük sürümde çalıştırmak için ayrı bir yama kurulur ve oyun çalışır. Kırık PS4'te bile birçok oyuna Türkçe yama yapıldı. GTA 6 gibi bir oyuna hayli hayli yaparlar. Günümüzde de alınabilecek önlemlerin pek de işe yarayacağını düşünmüyorum.

Aynen ben de Xbox kullanıyorum ve memnunum. Ama işin ucunda Xbox konsolları da kırılır ve oyunlar Türkçe de olursa o firmaya da üzülemeyeceğim. Çok bir bilgi sahibi değilim sanırsam ama kırılması neredeyse imkansız diyorlar

Hocam Xbox bayağı katı ya. Lisans olmadan jak dışında kulaklık bile kullandırmıyor, yine lisanssız gamepad bile kullandırmıyor. Şu basit konularda bile katı.

GTA 6 ile Ubisoft oyunlari bir degil. Ekstra onlemini alirlar herhalde. Belli de olmaz. Belki 3 gunde yayimlanir.
Aynı değil tabi ki de, demek istediğim o oyunun da diyalogları çok uzundu. Yani kırılsın da gerisi önemli değil. 3-4 gün de bekleriz ya

Umarım olur ya, Pc için olan portlarda bile inanılmaz gelişme var ki son 2 haftada oldu bunlar. Son 2 ayda kim bilir neler olur? Kafaya takmış birkaç adama bakar

Hocam Xbox bayağı katı ya. Lisans olmadan jak dışında kulaklık bile kullandırmıyor, yine lisanssız gamepad bile kullandırmıyor. Şu basit konularda bile katı.
Windows'da bu kadar serbest olup, konsollarda katı olmaları tuhaf bir durum ya. Ama olsun en kötü PS5'e Türkçe yama yapılırsa bir yandan izleriz bir yandan oynarız

Önceden PS3'e orijinal oyun aldığımızda içinde sistem güncellemesi de olurdu, kırık makineda güncelleme yapmayınca oynayamazdık.

İllaki GTA6 acan sürüm kırılır ama ama oyuna yeni patch gelir yama eklenti gelir yeni sürüm ister mesela onları direkt oynayamayabilirsin.

Zaman alacak bir iş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…