22809

Deneyimli
Makaleler
3
Tek amacım tadım yapmak, denemek. Kırmızı Tuborg mu yoksa Efes Extra mı? Hangisi daha iyidir? Bir defa alacağım zaten. Carlsberg + Carlsberg Luna içmiştim tatları güzel sayılırdı, bunlara da bakayım merakım gitsin zaten içen birisi değilim. Bir defaya mahsus.

Son düzenleme:
İzahat vermene gerek yok, gönlüne göre davran. İkisi de daha önce içtiklerinden daha sert bir tada sahip olacak ama bunu bil. Şahsen ikisi arasında illa şu olsun gibi bir tercihim yok ama markette yanyana görsem alacağım Turborg Kırmızı olur.

Tuborg. Bana göre yüksek alkollü ligin ehveni şeridir. Efes'e göre daha toktur, şekerli mide bulandırıcı tat yoktur, daha çok malt tadı alırsın ve içimi nispeten daha dengelidir. Eğer illa deneyeceğim diyorsan Kırmızı Tuborg special al. En azından biraya benzer bir şey içmiş olursun. Bunların yani sıra amele birasıdır. Kolay zoom olmak için tercih edilir genelde. Benim de vazgeçilmezimdir.

Tek amacım tadım yapmak, denemek. Kırmızı Tuborg mu yoksa efes extra mı? Hangisi daha iyidir? Bir defa alacağım zaten. Carlsberg + Carlsberg luna içmiştim tatları güzel sayılırdı, bunlara da bakayım merakım gitsin zaten içen birisi değilim. bir defaya mahsus.

Bud daha güzel bence.