1767638324998.webp

Cebimden para çıkmadı. CS2'den biriktirdiğimi bastım. 20-22 USD falan toplam.

• Dead Space remake.
  • Heavy Rain.
  • Detroit: Become Human.
  • Fahrenheit
  • Slay the Spire.
  • Icarus
  • Fallout 76.
  • Green hell.
  • Ranch Simulator.
Bu arada playnite hayat kurtarıyor böyle dönemlerde. Tüm kütüphanelerinizi tek bir yere entegre ediyor. Oyun almadan önce playnite üzerinden kütüphanenizde arama yaparsanız daha önce başka platformlarda sahip olduğunuz oyunları yine almaktan kurtulursunuz.

Dijital olarak oyun alinca zevk almiyorum. Son 3 yildir Steam vb. uygulamalardan oyun almiyorum.
Steam dolara geçtiğinden beridir oyun almıyorum. Bayağıdır da oyun oynamıyorum çizim yapıyorum.
Yani hocam yanlış anlamayın ama madem almıyorsunuz neden konusu bambaşka olan bir konuya girip yazıyorsunuz? İnsanlar diğer insanlar ne almış diye bakıp belki kendine öneri çıkarmaya konuya giriyor ve ben oyun almıyorum mesajlarıyla karşılaşıyor.

Yani hocam yanlış anlamayın ama madem almıyorsunuz neden konusu bambaşka olan bir konuya girip yazıyorsunuz? İnsanlar diğer insanlar ne almış diye bakıp belki kendine öneri çıkarmaya konuya giriyor ve ben oyun almıyorum mesajlarıyla karşılaşıyor.
Aslinda haklisin. Fakat oyun almadigimi belirtmek istedim.

Bu oyunları aldım aldığım fiyatlarına değeceğini düşünüyorum, mart ayına kadar oynayabildiğimi oynarım çünkü şubat sonu ve mart ortasında beklediğim 2 tane oyun var onlara gömüleceğim, bu satın alım stok yapmak için aldım bir kenar da dursunlar.

RimWorld.
Avowed.
Atlas Fallen.
Banisher Ghost of New Eden.
Atomic Heart.
Street Fighter 6
Red Dead Redemption 1
Rise of the Ronin.
Sniper Elite 5
Indıana Jones and the Great Circle.
Plants vs Zombies Battle for Neighborville.
Plants vs Zombies Garden Warfare 2
Dead Island 2
Assassin's Creed Mirage.
Silent Hill F
Silent Hill 2
Metal Gear Solid 5 Snake Eater.
Ratchet & Clank.
Prince of Persia the Lost Crown.
Until Dawn.
Heavy Rain
Immortals Fenyx Rising.

Son düzenleyen: Moderatör: