Detaylar
Kim cevapladı?Dead Island 2.
Green Hell oynanmaz.
Ömer_Yeter
Yetkin
Epic'te var hocam.
For Honor nasıldır?
1 dolara alınacak en iyi oyun bence şu indirimlerde.
Assassin's Creed Valhalla.
Ömer_Yeter
Yetkin
Serinin 2. oyunun oyndaım sadece ve ne yalan söyleyim beni bitirdi hocam mental olarak.
Hocam galiba orijinal RE4, affedersiniz ama bayağı bir özürlü imiş kontroller açısından. Klavye ve mouse ile pek oynanamıyormuş galiba.
Son düzenleme:
CyHaN_Atalay
Uzman
Green Hell güzel ama aşırı simülasyon havasında. Zira bıçağı elimden düşürüp kaybedip ve yeniden craft yapamayıp o günden sonra oyuna girmemiştim. Lakin tekrar başlamayı düşünüyorum. Siz neden önermiyorsunuz hocam? Oyunda artık optimizasyon sorunları veya başka sıkıntıları mı var?
Witcher 3 sizde yoksa 5 dolar altına alınması gereken ilk oyun. O yoksa AC Valhalla veya Origins. Artık hangi mitolojiyi seviyorsanız.
Ömer_Yeter
Yetkin
Witcher 3 sizde yoksa 5 dolar altına alınması gereken ilk oyun. O yoksa Assassin's Creed Valhalla veya Origins. Artık hangi mitolojiyi seviyorsanız.
Witcher 3'ü de almıştım Epic'ten zamanında. Keşke Steam'den alsaymışım. Artık bir dahaki indirim döneminde şöyle sağlam bir bütçeyle bu AC oyunlarıdır falan alacağım bir sorunla karşılaşmazsam.
CyHaN_Atalay
Uzman
Epic Games'te çok hata var diyorlar. Sence de öyle mi? O yüzden mi Steam'den alıyorsun?Witcher 3'ü de almıştım Epic'ten zamanında. Keşke Steam'den alsaymışım. Artık bir dahaki indirim döneminde şöyle sağlam bir bütçeyle bu AC oyunlarıdır falan alacağım bir sorunla karşılaşmazsam.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-