Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bu konuya ek olarak da aşağıdaki sepetimle alakalı yorumlarınızı da beklemekteyim.

Ekran Alıntısı.webp

Serinin 2. oyunun oyndaım sadece ve ne yalan söyleyim beni bitirdi hocam mental olarak. :D ama oynamak istediğim oyun serilerindendir AC serisi.

Dead Island 2.

Green hell oynanmaz.

Hocam galiba orijinal RE4, affedersiniz ama bayağı bir özürlü imiş kontroller açısından. Klavye ve mouse ile pek oynanamıyormuş galiba.

Son düzenleme:
Green Hell güzel ama aşırı simülasyon havasında. Zira bıçağı elimden düşürüp kaybedip ve yeniden craft yapamayıp o günden sonra oyuna girmemiştim. Lakin tekrar başlamayı düşünüyorum. Siz neden önermiyorsunuz hocam? Oyunda artık optimizasyon sorunları veya başka sıkıntıları mı var?

Witcher 3 sizde yoksa 5 dolar altına alınması gereken ilk oyun. O yoksa Assassin's Creed Valhalla veya Origins. Artık hangi mitolojiyi seviyorsanız.

Witcher 3'ü de almıştım Epic'ten zamanında. Keşke Steam'den alsaymışım. Artık bir dahaki indirim döneminde şöyle sağlam bir bütçeyle bu AC oyunlarıdır falan alacağım bir sorunla karşılaşmazsam.

Witcher 3'ü de almıştım Epic'ten zamanında. Keşke Steam'den alsaymışım. Artık bir dahaki indirim döneminde şöyle sağlam bir bütçeyle bu AC oyunlarıdır falan alacağım bir sorunla karşılaşmazsam.
Epic Games'te çok hata var diyorlar. Sence de öyle mi? O yüzden mi Steam'den alıyorsun?