Ömer_Yeter
Yetkin
Bu oyunu, 20 liraya almıştım ve bir ara oynarım demiştim. Şansa bakın ki bugüne denk geldi. Açıkçası bu tarz seçimlerle ilerenen oyunları ben hep merak etmişimdir ve sevmişimdir. Bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı bugün bu oyuna başlama kararı aldım. İlginç bir giriş sahnesiyle zaten ilk an beni etkileyebildi. Sanırım biz bir dedektifiz ve aynı zamanda yarı insan yarı kurtuz. İlk cinayetimiz bir kadının kafasını bulmamızla başlıyor. Ben ilk oalrak kurbağadan (başlangıçtaki karakterden) şüphelendim çünkü yaşadığı evde kan izleri vardı. Ama derinlemesine araştırma yapınca da katilin o olmadığını anladım. Sonra da bölümün son yerine yani Trip-Trap'e gittim. Orada biraz kavga gürütü derken 2 seçenek çıktı. Bunlardan ilki oduncuyu takip etme, diğeriyse 2 şüphelendğim ve beni apartman boyunca kovaladığım adamdı. Ben 2. seçeneği seçtim ve onu yakalıp sokak lambasına bağladım, sonra kaldığım otelde polis ekiplerinin etrafı sardığını gördüm. Otelin bahçesine doğru yavaş yavaş giderken polislerin yolu açmasıyla bize bölüm boyunca yardım eden kadının kafasını gördüm. Tabii bu bizi sinirlendirdi ve aynı zamanda bir intikam duygusu aşıladı.
Aslında birçok olay daha var ama ben özetleyebildiğimi özetledim. Sonraki bölümde görüşmek üzere...
Mutlu kalın...
Aslında birçok olay daha var ama ben özetleyebildiğimi özetledim. Sonraki bölümde görüşmek üzere...
Mutlu kalın...
Son düzenleyen: Moderatör: