Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Bence Techolay'a kısa video atabilme desteği getirilebilir.

Video istememin nedeni, bazı ufak şeyleri kısa bir video atarak çok daha iyi gösterebiliriz. Ayrıca rehberler için de çok daha güzel olur diye düşünüyorum.

Videoların boyutu resimler gibi 4MB'a sınırlanabilir. Ve PeerTube gibi programların kullandığı WebTorrent teknolojisi ile de sunucuya binen yük azaltılabilir.

Screenshot_2023-12-22-03-10-28-265.webp

Şu aşamada paylaşımlı hosting’deyiz. Bu yüzden kısa video desteğini henüz sunmamız zor.

Öte yandan şahsi fikrim YouTube varken çok gerek olmadığı ama yine de değerlendirebiliriz.
Üstat aslında değerlendirilse üyelere kolaylık sağlayabilir, zira geçen gün video yüklemem gerekti Youtube upload falan bir tık uğraştırdı. Zor muydu elbette hayır ama en basitinden 30 saniye sınırı ile video yükleme özelliği foruma fena olmaz gibi düşünüyorum.

• Beğendim
İfadeler: 29
Şu aşamada paylaşımlı hosting'deyiz. Bu yüzden kısa video desteğini henüz sunmamız zor.

Öte yandan şahsi fikrim YouTube varken çok gerek olmadığı ama yine de değerlendirebiliriz.

Hocam ileride işleri rayına oturtursanız bu özellik çok hoş olur. Yanıtınız için teşekkürler.