AhmetBurak

Başarılı
Arkadaşlar çok fazla bir takipçim yok 1 hafta önce bir çekiliş var diye 50 kişiyi falan takip etmiştim dün çıkardım dünden beridir ne bir fotoğraf beğenebiliyorum ne de takip isteği atabiliyorum. Şu anda bekleyen 2 istek var arkadaşlarımın yanlış anlayacaklar bilerek kabul etmiyorum diye. Bu ne zaman kalkar veya Instagram yetkililerine ulaşabileceğim bir yer var mı?

Arkadaşlar çok fazla bir takipçim yok 1 hafta önce bir çekiliş var diye 50 kişiyi falan takip etmiştim dün çıkardım dünden beridir ne bir fotoğraf beğenebiliyorum ne de takip isteği atabiliyorum. Şu anda bekleyen 2 istek var arkadaşlarımın yanlış anlayacaklar bilerek kabul etmiyorum diye. Bu ne zaman kalkar veya Instagram yetkililerine ulaşabileceğim bir yer var mı?
Hocam, Instagram bazen fazla takip ve takipten çıkma işlemi yaptıktan sonra hesapları geçici olarak kısıtlayabiliyor. Bu kısıtlama birkaç saatten birkaç güne kadar sürebilir, o yüzden sabırlı olmanızı öneririm. Eğer hemen çözüm arıyorsanız, Instagram uygulaması üzerinden "Yardım" kısmına gidip destek talebi oluşturabilirsiniz. Ayrıca, Instagram Destek sayfası üzerinden de ulaşabileceğiniz bir iletişim kanalı var.