Aslında biraz da dediğiniz gibi hocam ben de Satranç neden çok öneriliyor anlamadım. Dediğiniz gibi bir kitap var mı Sherlock kadar uzun olmayan ama akıcı ve sürükleyici :)

Çocuksu felan hiç fark etmez hocam. Ortaokulda bir ara Beyaz Kanatlı Vampir serisine sarmıştım da ne zamandır bıraktım okumayı :D
Sherlock Holmes serisi toplamda 9 kitaptan oluşuyor. Bunların 4’ü roman ve her biri ortalama 250 sayfanın üzerinde. Ayrıca 350 ile 450 sayfa arasında değişen, her birinde ortalama 40 sayfalık kısa hikâyelerin yer aldığı 5 kitap daha var. İstersen bu kısa hikâyelerden oluşan, yaklaşık 400 sayfalık kitaplardan birini alabilirsin. Ama hangi türleri sevdiğini söylersen, sana daha uygun bir öneri de yapabilirim.

Çocuksu felan hiç fark etmez hocam. Ortaokulda bir ara Beyaz Kanatlı Vampir serisine sarmıştım da ne zamandır bıraktım okumayı :D
Ortaokuldaki bir sınıfın öğretmenlerinin de katkısıyla kendi aralarında yaptıkları sözleşme ve sonrasında yaşadıkları ilginizi çeker umarım. Benim çekmişti gerçi. En sevdiğim kitaptır Hayal Sözleşmesi.

Sherlock Holmes serisi toplamda 9 kitaptan oluşuyor. Bunların 4’ü roman ve her biri ortalama 250 sayfanın üzerinde. Ayrıca 350 ile 450 sayfa arasında değişen, her birinde ortalama 40 sayfalık kısa hikâyelerin yer aldığı 5 kitap daha var. İstersen bu kısa hikâyelerden oluşan, yaklaşık 400 sayfalık kitaplardan birini alabilirsin. Ama hangi türleri sevdiğini söylersen, sana daha uygun bir öneri de yapabilirim.
Hocam kısaltılmış olarak Sefiller okumuştum İş Bankasının ve çok hoşuma gitmişti. Yani boğmadan gerçek hayat hikayeleri tarzında içine alıp sürükleyen tarzda kitaplar istiyorum. Aslında şuanki dünyadan biraz uzaklaştıracak. Mafia tarzı oyunların hastasıyım, o tarzda bir kitap öneriniz olur mu acaba? Çünkü hem aksiyon çıtırdan romantizm tarzı içerikleri var.

Ortaokuldaki bir sınıfın öğretmenlerinin de katkısıyla kendi aralarında yaptıkları sözleşme ve sonrasında yaşadıkları ilginizi çeker umarım. Benim çekmişti gerçi. En sevdiğim kitaptır Hayal Sözleşmesi.
Çok teşekkür ederim hocam kesinlikle bakacağım :)

Hocam kısaltılmış olarak Sefiller okumuştum İş Bankasının ve çok hoşuma gitmişti. Yani boğmadan gerçek hayat hikayeleri tarzında içine alıp sürükleyen tarzda kitaplar istiyorum
Kesinlikle Yu Hua - Yaşamak. Eğer beğenirsen, Osamu Dazai - İnsanlığımı Yitirirken kitabını da okuyabilirsin. Bunun yanında yine Osamu Dazai - Öğrenci Kız kitabını da öneririm. Ben Öğrenci Kız’ı daha çok beğenmiştim.

Ya hocalarım bir de ortaokulda hocamız bir kitap önermişti de adını felan hiç hatırlamıyorum sadece yatılı okulda kalan öğrenciler vardı kar topu savaşı felan yapıyorlardı ödüllü bir kitaptı. Okuyanınız çıkar mı :D