Kitap önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 768
Herkese selam. Normalde düzenli olarak kitap okuyan birisiyim ancak son zamanlarda pek vakit ayıramıyorum kitap okumaya. Elimde de yeni bir kitap yok o yüzden önerilere açığım. En son Redmerski'nin Katiller Çetesi adlı serisini bitirmiştim. Yine seri olarak Witcher'a başlamak istiyorum ancak onun dışında da önerilere açığım. Bu arada Witcher serisini okuyan var mıdır aranızda oyun ile arasındaki farklar nelerdir? Ve çok yabancılık çeker miyim? Vakit ayıracak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

Evrenin Zerafeti, içinizde evrenin işleyişine karşı bir merak varsa kesinlikle bir bakın. Şu an başındayım, çok keyifli

Ahmet Ümit'in bütün kitaplarını önerebilirim, hepsi sarıyor. Sherlock Holmes'lar okuması keyiflidir. Tarihi bir şeyler dersen de şu ikisini önerebilirim.
- Avrupa Tarihi Üzerine Yazılar - Önder Kaya
- Vatan ve Führer için - Erwin Bartmann

Şiddetle tavsiye ederim.

Aşka olan bakış açısı hakkında ilham verecek hafif bir kitap:

Othello - William Shakespeare
Evrenin Zerafeti, içinizde evrenin işleyişine karşı bir merak varsa kesinlikle bir bakın. Şu an başındayım, çok keyifli
Bu ikisini not aldım, bakacağım. Teşekkür ederim.
George Orwell - 1984
1984 okudum hocam teşekkür ederim. Ahmet Ümit'in çoğu eserini okumuşumdur yine gözden kaçırdığım olabilir bakacağım. Sherlock Holmes serisini bitirdim. Tarih kitapları pek ilgimi çekmiyor hocam teşekkür ederim.

Teşekkürler hocam tavsiye için eskiden okumuştum sanırım bunu kapak çok tanıdık geldi ama ismi hiç tanıdık gelmedi hatırlayamadım, konusunu hatırlıyorsanız azıcık bahsetme şansınız var mı?

Okulda elden ele gizlilikle dolaşan bir bilgisayar oyunu, oyun içinde görev veriliyor ve bunları gerçek hayatta yapmak mecburiyetinde kalıyorsun vs.

Witcher serisini güncel olarak okuyorum, okuduğum en iyi fantasikler arasında değil ama yine de okunması gereken güzel bir seri. Fantasy kitapları arıyorsunuz tonla öneri verebilirim çoğunluğu uzun süre götürecek seri olacak şekilde. Onun dışında klasikleri okuyabilirsiniz.

Bu arada Witcher oyununda sıkıldığım için doğru düzgün oynayamamıştım ona rağmen kitapları güzel geldi. Eğer oyunu severek oynadıysanız bayıla bayıla okursunuz, yan görevlerin bir kısmı kitaplarda geçiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…