Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 10 Eylül 2025 #11 EmirBey dedi: Peki ya her şeyi? Genişletmek için tıkla... Kitaptan kitapa değişebilir, bana dostoyevskinin kitapları hayatın gerçeklerini öğretmişti. Beyaz geceler kitabı özellikle. Bence her şeyi öğretebilir kitaplar.
EmirBey dedi: Peki ya her şeyi? Genişletmek için tıkla... Kitaptan kitapa değişebilir, bana dostoyevskinin kitapları hayatın gerçeklerini öğretmişti. Beyaz geceler kitabı özellikle. Bence her şeyi öğretebilir kitaplar.
A Ahmet Arda Çalışkan Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 23 12 Eylül 2025 #12 EmirBey dedi: Soyut bilgileri içeren bir kitabı okuduktan sonra bunun uygulaması nasıl olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Uygulanamayacak şeyin farkında olunması için 90 IQ bile yeterli diye düşünüyorum.
EmirBey dedi: Soyut bilgileri içeren bir kitabı okuduktan sonra bunun uygulaması nasıl olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Uygulanamayacak şeyin farkında olunması için 90 IQ bile yeterli diye düşünüyorum.
KS KS EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 105 Beğeniler 79 12 Eylül 2025 #13 Ahmet Arda dedi: Uygulanamayacak şeyin farkında olunması için 90 IQ bile yeterli diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Soyut olan her şey için geçerli değil bu dediğin. Ayrıca laf sokayım niyetiyle yorum yapmayın ya.
Ahmet Arda dedi: Uygulanamayacak şeyin farkında olunması için 90 IQ bile yeterli diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Soyut olan her şey için geçerli değil bu dediğin. Ayrıca laf sokayım niyetiyle yorum yapmayın ya.