Kiwi Ears Orchestra 2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Merdt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 37

Merdt

Bilgin
Makaleler
1
Bolca inceleme okudum. Çok makul geldi. Kullanan var mı? Önerir misiniz? Besleyecek kaynaklarım var orası sorun değil.

Biraz daha koyup Hype 4 MK II tercih edilmeli mi?

Çoğu türden dinlerim de ağırlıklı olarak rap ve metal. Daha soft şarkılar için Venus var elimde zaten.

Çoğu türden dinlerim de ağırlıklı olarak rap ve metal. Daha soft şarkılar için Venus var elimde zaten.
Hem Kiwi Ears hem de Thieaudio tercih etmeyin o halde. Metal icin uygun bir urun piyasaya surduklerini gormedim. Venus zaten vokal agirlikli. Tanchjim Soda asil onerim olur. Yedekte de Hip Hop icin ZiiGaat Crescent bakabilirsin.

Hem Kiwi Ears hem de Thieaudio tercih etmeyin o halde. Metal icin uygun bir urun piyasaya surduklerini gormedim. Venus zaten vokal agirlikli. Tanchjim Soda asil onerim olur. Yedekte de Hip Hop icin ZiiGaat Crescent bakabilirsin.

Aslında hatayı şurda yaptım ben, siz müzik türü sorunca müziğe odaklı yanıt verdim. Genel anlamda iş görebilecek çok amaçlı bir kulaklık arıyorum. Konuyu kapatacak açık kulaklığım var, kapalı kulaklığım da var bir de şahsi endgame'im diyebileceğim IEM yapmak istedim.
Yani eserse LoL oynarken müzik dinlemek için, eserse hikayeli oyun için, eserse dizi izlerken, denk gelirse seyahat esnasında falan kullanabilirim.
All-arounder olarak önermem derseniz o zaman başka tabii.

Arete 2 uygun olur bence bu denklemde. Onun da incelemelerine bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…