Detaylar
Kim cevapladı?Remus Lupin
Bilgin
- Makaleler
- 1
- Makaleler
- 23
Ne tur dinliyorsun?
- Makaleler
- 23
Hem Kiwi Ears hem de Thieaudio tercih etmeyin o halde. Metal icin uygun bir urun piyasaya surduklerini gormedim. Venus zaten vokal agirlikli. Tanchjim Soda asil onerim olur. Yedekte de Hip Hop icin ZiiGaat Crescent bakabilirsin.Çoğu türden dinlerim de ağırlıklı olarak rap ve metal. Daha soft şarkılar için Venus var elimde zaten.
Hem Kiwi Ears hem de Thieaudio tercih etmeyin o halde. Metal icin uygun bir urun piyasaya surduklerini gormedim. Venus zaten vokal agirlikli. Tanchjim Soda asil onerim olur. Yedekte de Hip Hop icin ZiiGaat Crescent bakabilirsin.
Aslında hatayı şurda yaptım ben, siz müzik türü sorunca müziğe odaklı yanıt verdim. Genel anlamda iş görebilecek çok amaçlı bir kulaklık arıyorum. Konuyu kapatacak açık kulaklığım var, kapalı kulaklığım da var bir de şahsi endgame'im diyebileceğim IEM yapmak istedim.
Yani eserse LoL oynarken müzik dinlemek için, eserse hikayeli oyun için, eserse dizi izlerken, denk gelirse seyahat esnasında falan kullanabilirim.
All-arounder olarak önermem derseniz o zaman başka tabii.
- Makaleler
- 23
Arete 2 uygun olur bence bu denklemde. Onun da incelemelerine bakabilirsin.Aslında hatayı şurda yaptım ben, siz müzik türü sorunca müziğe odaklı yanıt verdim. Genel anlamda iş görebilecek çok amaçlı bir kulaklık arıyorum. Konuyu kapatacak açık kulaklığım var, kapalı kulaklığım da var bir de şahsi endgame'im diyebileceğim IEM yapmak istedim.
Yani eserse LoL oynarken müzik dinlemek için, eserse hikayeli oyun için, eserse dizi izlerken, denk gelirse seyahat esnasında falan kullanabilirim.
All-arounder olarak önermem derseniz o zaman başka tabii.
- Makaleler
- 23
Analitik ses seviyorsan istediğin IEM olmayabilir. Thieaudio Hype 4 MK II o konuda daha iyi. Linsoul çatısının da en fazla detaya odaklanmış markası Thieaudio.Arete II teknik açıdan MK II ve Orchestra II'ye rakip diyebileceğimiz seviyede midir? Arete II'yi de düşünmüştüm ilk başta. Sonradan elemiştim ama yanlış mı yaptım acaba?![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Microsoft, dünyanın ilk manyetik USB-C şarj kablosunu duyurdu!
- Alice Büşra Alçınar
-