Bütçe
12000

Flexy

Başarılı
Yer
Türkiye
Mobil klimalar soğutuyor ama ben Kiwi markasının çağımıza göre çok kalitesiz ve kısa ömürlü ürünler ürettiğini düşünüyorum. Marka olarak bunu tercih etmezdim en azından. Evet, diğer markalarla arasında çok fiyat farkı var ama ürünleri çok kalitesiz.
Kiwi iyi bir marka değil ama diğerleri arasında biraz fiyat uçurumu var. 2 yılda garantisi bulunuyor sonuçta. Tatmin etmez mi performansı? Garantisi bitene kadar güzel soğutsun bozulmasın yeter bana. Şu an 9000TL param var. Aradaki farkı ailemden isteyeceğim o yüzden pahalı bir şey bakamıyorum maalesef.

Kiwi iyi bir marka değil ama diğerleri arasında biraz fiyat uçurumu var. 2 yılda garantisi bulunuyor sonuçta. Tatmin etmez mi performansı? Garantisi bitene kadar güzel soğutsun bozulmasın yeter bana.
Soğutmasına soğutur da bozulmama kısmı şans. Diğer markalar da hiç bozulmuyor değil ama Kiwi o güveni vermiyor. Türkiye garantisi varsa ve yorumlar tatmin ettiyse alabilirsiniz. Sonuçta klima sınıfında bir ürün, soğutması gerek.

Bunlar direkt klimanın mobil olanı. İşlev olarak klimadan farksız, sadece seyyar.

Güzelmiş. Ama 11k vermezdim buna. Diğer rakiplerini alacağıma biraz daha verir normal klima alırım :D

Kiwi iyi bir marka değil ama diğerleri arasında biraz fiyat uçurumu var. 2 yılda garantisi bulunuyor sonuçta. Tatmin etmez mi performansı? Garantisi bitene kadar güzel soğutsun bozulmasın yeter bana. Şu an 9000TL param var. Aradaki farkı ailemden isteyeceğim o yüzden pahalı bir şey bakamıyorum maalesef.

Hocam şunlar güzel mesela. Tavsiye ederim.

Soğutmasına soğutur da bozulmama kısmı şans. Diğer markalar da hiç bozulmuyor değil ama Kiwi o güveni vermiyor. Türkiye garantisi varsa ve yorumlar tatmin ettiyse alabilirsiniz. Sonuçta klima sınıfında bir ürün, soğutması gerek.
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle alacağım. Yorumları falan güzel.