fordark

Yetkin
Arkadaşlar vücuduma cildime sıktığımda öyle bir kaşınıyor ki saatlerce sürüyor ardından ufak yanmalar hissediyorum yani 1 günde anca geçiyor.

Axe marka siyah renkli olandan kullanıyorum. Kıyafetime sıkayım diyorum ama internette bazıları bayağı tepki göstermiş işe yaramaz boşa olur diye.

Başka markalardan deodorant mı denesem yoksa kıyafetime sıksam olur mu? Cildim çok hassastır ve alerjik-rinit'e sahibim.

Arkadaşlar vücuduma cildime sıktığımda öyle bir kaşınıyor ki saatlerce sürüyor ardından ufak yanmalar hissediyorum yani 1 günde anca geçiyor.

Axe marka siyah renkli olandan kullanıyorum. Kıyafetime sıkayım diyorum ama internette bazıları bayağı tepki göstermiş işe yaramaz boşa olur diye.

Başka markalardan deodorant mı denesem yoksa kıyafetime sıksam olur mu? Cildim çok hassastır ve alerjik-rinit'e sahibim.

Eğer ter engelleyici özelliğe sahip olanlardan sıkmazsanız kıyafete sıkmanız sorun oluşturmaz, ama size deodorant yerine roll on ürünleri öneriyorum. Özellikle axe deadorantlar hiç kalıcı değiller.

Deodorantın özelliği fark ettiyseniz soğuk olmasıdır. Öyle ki çok yakından sıkarsanız yakabilir, buna soğuk yanığı denir. Bu terlemenizin önüne geçer. Kıyafete sıkarsanız bir anlamı kalmaz.