Yok hocam sevgilisiydim beni zorbalıyorlardı 4 kişilik kız arkadaş grubuyla.
Çok kötü bir durum yaşamışsın. Geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir şu an...
Her türlü zorbalamanın ve şiddetin karşısında olmalıyız. Kendi egolarını tatmin etmek için başkalarını kullanan iğrenç insanlardan nefret ediyorum.

Çok kötü bir durum yaşamışsın. Geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir şu an...
Her türlü zorbalamanın ve şiddetin karşısında olmalıyız. Kendi egolarını tatmin etmek için başkalarını kullanan iğrenç insanlardan nefret ediyorum.
Böyle bir nesilde böyle düşünebilen kız görmek harika.

Dış görünüşü güzel ya da çirkin olsun, umurumda değil; dış görünüşe en son bakarım ve aynı şekilde etnik kökenini de umursamam. Önemli olan kültürlü olması, sadık olması, kafa yapımızın uyuşması ve kara mizahtan anlaması. Sosyal hayatımda fazla kara mizah yaparım, bu yüzden karşımdaki kişinin kara mizahtan anlaması da önemli.

Dış görünüşü güzel ya da çirkin olsun, umurumda değil; dış görünüşe en son bakarım ve aynı şekilde etnik kökenini de umursamam. Önemli olan kültürlü olması, sadık olması, kafa yapımızın uyuşması ve kara mizahtan anlaması. Sosyal hayatımda fazla kara mizah yaparım, bu yüzden karşımdaki kişinin kara mizahtan anlaması da önemli.
Dış görünüş önemli malesef.

Dış görünüş önemli malesef.
Katılıyorum.
Dış görünüş lafı lafta kalır kimseyi kandırmayalım bence hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatında ki görüp görebileceği en iyi erkek ben olduğuma kanaat getirecek bir kız bulmam yeterli. Hipergamisinde en tepede olmalıyım ki başka erkekler aklını çelemesin. Fiziksel olarak çok beklentim yok obez olmasın ve bir de cilveli olsun gerisi önemli değil.