Kız arkadaşım sınav senem diye ayrıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sunny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 618
Yeni bir kız arkadaş yaptığında aklına bile gelmeyecek geçmişe çizgi çek ve önüne bak. Geçmişe takılı kalıp geleceğinden kendini mahrum etme.

Kabataş Erkek Lisesi falan kazanmazsa arayıp çıldırtırım mesela.

Sevgili, işi yüksek risk getirir; ayrılma riski yüksek. O da sana yapmış, içini bilmiyoruz, ne de düşündüğünü. İleride dünyanın ne kadar pis olduğu göreceksin, yavaş yavaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili, işi yüksek risk getirir; ayrılma riski yüksek. O da sana yapmış, içini bilmiyoruz, ne de düşündüğünü. İleride dünyanın ne kadar pis olduğu göreceksin, yavaş yavaş.
Unutmaya başladım yavaş yavaş ama story'leri falan anında bakıyor, bekliyor gibi; genelde ilk o görüyor. Yani bilemedim, zorunda kalmış diye düşünüyorum ayrılmaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unutmaya başladım yavaş yavaş ama storyleri falan da anında bakıyor bekliyor gibi genelde ilk o görüyor yani bilemedim zorunda kalmış diye düşünüyorum ayrılmaya.

Ayrılmış mı ayrılmış yapacak bir şey yok bırak bir daha gel oyun değil bu sen takıl keyfini yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…