Kız arkadaşımın abisi tarafından tehdit ediliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jeoparadise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kız

@Canepe
Bu adamı dinlerdim yerinde olsaydım.

Geri vites yapma, karşılık vermemezlik etme ama laflarına da dikkat et sonra haksız çıkıp yargıda başına bela almayasın.

Dava etmeyi düşündüm ama şimdi kızın ifadesini falan da alacaklar çok uğraşmak istemiyorum.

Ne dava etmek ne de kavga etmek çözüm değil. Boş boş işlere kalkışmamak lazım. Özellikle ciddi bir ilişki ise ya da olacaksa bu tarz durumlar şu anda olmasa bile birkaç yıl içerisinde ilişkiye zarar verecek.

Kız arkadaşın evine döndüğünde zaten rahat olacaksınız. O sebeple bu kadar sorun etme şu anda. Erkeklik dürtülerine kapılıp da yanlış bir şey yapmanın anlamı yok.

Kızın abisidir, rollenmiştir tehdit de eder küfür de eder. Hoş bir şey değil evet ama ne yapacaksın? Olgunlukla karşılayıp onun seviyesine düşmemen gerekir.

Belki ilişkinize güvenmiyordur, belki de kardeşini korumak istiyordur vs. Her bir abi/abla kardeşini korumak ister, onun yanlış yola sapmamasını ister. Bilmiyorum, bambaşka sebeplerde vardır elbet. Bence sen alttan alıp takmamaya çalış.

O kızı bırak, çok seviyorsa alsın yanında götürsün. Abilik öyle elin çocuğuna küfür etmekle olmaz. Çevrene de pek güvenme, kavga dövüşün kazananı olmaz. Döven de rezil olur dövülen de.

Abisi kendini 01'deki cio sanıyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…