Kız arkadaşımın abisi tarafından tehdit ediliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jeoparadise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    kız
Hocam Adana'lı diye hırto yapmadım cidden öyle. Yani sövmeye başladığı zamanın ses kaydı olsa da size bi dinletsem keşke. Aklınız hayaliniz durur. Ben gene bir şey demeyip kapıyorum. Tamamdır kızın abisidir bacısını korur falan eyvallah. Ama kızın abisi diye de gözümüzde neden ilahlaştıralım? Ettiği küfürleri sana etse acaba sen de bu kadar sakin durabilir miydin onu merak ediyorum. Amacım zaten dövmek falan değil uğraşamam da hiç. Gitsin yarın okul başında beklesin o. Zaten geleceğinden haberim yok sanıyor kız gizlice haber etti ya hani. Kızla ciddi olmasam sevmesem zaten hiç abisiyle falan uğraşmak istemediğimden engeller geçerim ama seviyorum yani. Seviyoruz hatta. Cuma günü haber ederim dedi kız. Abisi şimdi telefonunu falan kontrol ediyordur dakika başı. Zaten ediyordu şimdi darlıyordur o derece yani. Kız bile kendi diliyle kaç kere söyledi bana abimi hiç sevmiyorum diye. 18 yaşında abisi elinde iş desen yok anasına, kız kardeşine hayrı yok. Eve 50 tl ekmek parası getirdiği yok. Kaç aydır ilişkideyiz sevgilim anlattığından biliyorum kolpa sıkmıyorum yani. Böyle bir tipten hırtodan başka ne gibi bir çıkarım yapılabilir?

Öyle diyosunda annesinin rızası var kızda seviyor belli makarayız abi tehlikeyiz abi diye takılıyolarlar böyle tipler bir şey yapmasında çocuk seviyor diye dayak mı yesin.

Konu Mayıs'ta açılmış, son durum nedir?

Konuyu okudum da hiç uğraşmaya gerek yok, ileride başını ağrıtıyor bu tür karakterler, bas engeli bak yoluna.

Adanali hirta hicbir sey yapamazsin isterse adam yer cucesi olsun sen de 2.5 metre 390kg kas yigini ol. Adanali hirtta neler var neler o yuzden bosuna erkeklik yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…