Kayra342727

Uzman
Keko derken kaba, herkese atarlanan, saygısız, topluma rahatsızlık veren tipleri mi yoksa daha beyefendi, saygılı, değer veren erkekleri mi seviyorlar? Bence toplumda kızlar keko sever denmesinin nedeni sosyal medya yüzünden, gerçekte durum tam tersidir diye ümit ediyorum.

Özgüvenli ve gerçekten iyi birini daha çok severler ama çok erkek sadece iyi görünmek için beyefendi karakterine sahip olduğu için kızlar beyefendi sevmiyor derler.

Biraz keyfe keder hareket ettiklerinden kendilerine Koca Ayı da tercih edebilirler. Her kız aynı kafa yapısında sahip değil maalesef, bazıları memur fetişine sahip olur, bazıları uzun boya takıntılı olur. Keko seven biraz kendine yakıştıran tayfa oluyor yani. (O alt segmentteyse karşıdaki de alttan olsun üst onu zorlar düşüncesi hakim)

Keko derken kaba, herkese atarlanan, saygısız, topluma rahatsızlık veren tipleri mi yoksa daha beyefendi, saygılı, değer veren erkekleri mi seviyorlar? Bence toplumda kızlar keko sever denmesinin nedeni sosyal medya yüzünden, gerçekte durum tam tersidir diye ümit ediyorum.

Şimdi direk para severler dersem kendimi linçletmek için can pazarına atmış olurum. Lakin genelde bugünün 2025'inde kızlar vücut, para, giyim kuşam vs. gibi şeylerden etkileniyor. Bulunduğunuz yerin refah seviyesi diğer yerlere nazaran yüksekse bu böyledir. Ben keçiorende yaşıyorum misal Ankara'nin eh işte denilen yeri burada kızlar her tipi seçebilir. Ama Kızılay veya batikent cayyoluna giderseniz işler değişir. Keko sevdikleri doğru herkese atar gider kendilerine değer vermelerinden hoşnut olmalarından zevk alıyorlar bizzat bir ilişkiye tanık oldum çevresine abilik taslasın tanınsın, tanıdığı olsun bir telefonla adamı korkuttun istiyorlar. Kendilerine gelince prenses muamelesi bekliyorlar.
Not : benim gördüklerim kadarıyla kimse sizi siz olduğunuz için sevmiyor.Buda erkek birey olmanın garip tarafları kızları karakteri için sevebilirsiniz , ama sizde bir şey bulamazlarsa tercih edilmezsin

Erkeklerin geneli nasıl kadın vücudundan ta*rih oluyorsa, kızların azımsanamayacak çoğunluğu kriminal tiplerden ta*rik oluyor demek ki.

Duyguları oturmamış, kavramları kafasında çok yoran, zeka seviyesi düşük insanların tercihi bu tip erkekler olur. Benzer durumlar erkeklerin kızlara olan sevgileri içinde geçerli olabilir. Eğer yetişkin ve olanların farkında olduğu halde keko seçerse, kendisinin erkek hali olduğu içindir. Gerçekten sağlıklı düşünebilen, hayalleri ve hedefleri olan, düzgün yetiştirilmiş/kendini düzgün yetiştirmiş, iyi niyetli bir kadın asla bu tip erkeklere yönelmez. Bizim bulmamız gereken veyahut bizi bulması gereken kadınlar işte bunlardır. Milyon tipli milyon görüşlü insanlar var, iki cinsiyet içinde. Bazı kararlar ve olaylar bir cinsiyette daha sık yaşanıyor olabilir, ancak nihayetinde karakter ve akıl meselesidir.