Keko derken kaba, herkese atarlanan, saygısız, topluma rahatsızlık veren tipleri mi yoksa daha beyefendi, saygılı, değer veren erkekleri mi seviyorlar? Bence toplumda kızlar keko sever denmesinin nedeni sosyal medya yüzünden, gerçekte durum tam tersidir diye ümit ediyorum.
Evet keko severler, ben daha sosyal hayatımda bi kızın kaşı çizik olmayan tas kafalı olmayan birisiyle çıktığını görmedim. Daha geçen tas kafalı kaşı çizik bir tane eleman yoldan geçerken kızın yanında "amcaoğlu saat kaç" diye soruyor adamın tipinden serserilik akıyor.

Evet keko severler, ben daha sosyal hayatımda bi kızın kaşı çizik olmayan tas kafalı olmayan birisiyle çıktığını görmedim. Daha geçen tas kafalı kaşı çizik bir tane eleman yoldan geçerken kızın yanında "amcaoğlu saat kaç" diye soruyor adamın tipinden serserilik akıyor.
Geçenlerde dershanede grup olarak toplandık yanımızda da bir kız vardı, yok erkek dediğin vurdum mu indirecek yok efendim tas kafalı olacak bilmem ne direkt masayı terk ettim. Keko isteyip 1 hafta sonra tehtid yüzünden dışarı çıkamayan kaç tane insan şahit oldum sayamadım. Kendi düşen kendi ağlar.

Evet keko severler, ben daha sosyal hayatımda bir kızın kaşı çizik olmayan tas kafalı olmayan birisiyle çıktığını görmedim. Daha geçen tas kafalı kaşı çizik bir tane eleman yoldan geçerken kızın yanında "amcaoğlu saat kaç" diye soruyor adamın tipinden serserilik akıyor.

Geçenlerde dershanede grup olarak toplandık yanımızda da bir kız vardı, yok erkek dediğin vurdum mu indirecek yok efendim tas kafalı olacak bilmem ne direkt masayı terk ettim. Keko isteyip 1 hafta sonra tehdit yüzünden dışarı çıkamayan kaç tane insan şahit oldum sayamadım. Kendi düşen kendi ağlar.

Yani öyle görünüyor ancak şöyle bir video var izlenmesi gerektiğini düşünüyorum, benim birazda olsa önyargımı değiştirdi gibi.