Kızlarla nasıl konuşulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 328
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Dinle ve konuştur.

Çok fazla konuşmak yerine, sorular sorarak onları konuşturmalısın.
İnsanlar kendileri hakkında konuşmayı sever, bu yüzden onlara ilgi göster. Bana da kişisel konuşsan hemen dökülürüz. Tabii ki onlar kendilerini çok önemsedikleri için birçok konuda her türlü seninle etkileşime girmesini hızlandırabilir. Kendini açma dengele...

Kendinle ilgili bir şeyler paylaşırken, bunu abartma. Kadınlar, gizemli ve ilginç bir erkekle ilgilenirler. Yani, çok fazla bilgi verip, her şeyi anlatmak yerine, biraz gizem bırakmak daha iyi. Kendi hikayeni paylaş, ama fazla derinlere inme.

Kısacası ''oyun'' öğren!

Hayata, kadınlara, dünyaya ve birçok şeye bakış açın oyununun bir parçasıdır.
Aferdersin ama lavaboya gidişin bile oyununun bir parçasıdır

Sabah uyanırken ilk kapı koluna mı, tavana mı, nereye baktığın, ne ile kalktığın, ne planla kalktığın oyununun bir parçasıdır.

Ses tonu ve göz temasını sanırım söylemeye gerek yok.

Pozitif cinsel gerilim oluşturmak önemli. Bu, flörtöz bir tavır sergilemek ve aranızda bir çekim yaratmak anlamına gelir. Bunu yaparken, aşırıya kaçmamaya dikkat et; dengede kal, saçmalama, şımarma...

Fiziksel temas, ilişkinin ilerlemesi için önemli. Ancak, bunu aşamalı olarak yapmalısın. İlk başta hafif dokunuşlarla başlayarak, kadının tepkisini gözlemle. Eğer olumluysa, yavaş yavaş ilerleyebilirsin. patlama şansın da var. Bu durum en azından tepkisi için değerli bir durumdur. Yani, ters tepse de taciz noktasına getirmemek şartıyla, temas et. İltifat etmek güzel ama abartma. Kadınlar, sürekli iltifat edilen biri olmaktan sıkılabilir. Dolaylı iltifatlar yaparak, onun güzel olduğunu hissettirebilirsin ama bunu yaparken dikkatli ol.

Backhanded Compliments - İnce ve Acımasız Kelime Yapma Sanatı öğrenmelisin mesela...

Sohbetin eğlenceli ve hafif olmasına dikkat et. Ciddi konulardan kaç ve esprili bir dil kullan.

Kadınlar, eğlenceli ve pozitif bir ortamda daha rahat hissederler. Efendilik ve mükemmellik onlar için sıkıcıdır senin için de öyle olması gerekir. Hatta efendiliğin sinsilik olduğu birçok nokta vardır.

Son olarak, kendine güven. Eğer kendine güvenmezsen, bu durum karşındaki kadına da yansır. Unutma, sen de onun için bir ödülsün ve onun ilgisini çekmek için çaba harcaman gerekiyor.

Not: Erkek-kadın ilişkileri için garip sorunlar yaşadıktan sonra, erkek adam, centilmenler klubü, yaşamın pratik gücü gibi platformlardan haberin olsun diye öneri vermek isterim. Ayrıca her bilgiye de şüpheli yaklaşmanı dilerim. Bu yazdıklarım ne danışmanlık kapsamındadır ne de mutlak doğrulardır. Hepsi benim kişisel düşüncelerimdir. Konu açtığın ve dikkatimi çektiği için söyleyebiliyorum.

Sahaya çıktığında sadece temel altyapın olsun istersen ve birçok kişi için belki bakış açısı olur diye de yazmak istedim. Çünkü bu süreç biraz tehlikeli bir süreç. Kitap isimlerini vermem doğru olmaz belki burası yeri değildir diye de önerim şimdilik bu kadar diyebilirim. Yaşının genç olduğunu düşünerek ve temelden iyi gelişirsen diye ve demin de dediğim üzere birçok gücün başlangıcı olmasından dolayı, ben olsaydım kendime bu önerileri daha önceden almayı kural edinirdim. İlişkilerin temel kurallarını bilmekte fayda var. Yoksa taktik maktik yok, sahaya çıkmak var!

Bence tipin olmaz ise çok zor olabilir. Ben aşırı çirkinim. Okul hayatım ve iş hayatım boyunca bir kız bile merhaba demedi bana . Bir "hi" bile demediler.
Konu tip değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…