muhammetscq

Çalışkan
KKTC yeni geldim. 4 gün oldu artık. Şu ana kadar ablamla birkaç yere gittim ama hem ortama yabancı olduğumdan, hem de sosyal olma babında biraz asosyal olduğumdan kimle nasıl iletişim kuracağım hiç bilmiyorum. Tabii şu ana kadar gözlemlerime göre; ada halkı genel olarak sakin, güler yüzlü duruyor. Diğer taraftan ise, mesafeli ve biraz soğuk gözüküyorlar bu yüzden olası bir iletişimde yanlış anlaşılma endişem var biraz.

KKTC yeni geldim. 4 gün oldu artık. Şu ana kadar ablamla birkaç yere gittim ama hem ortama yabancı olduğumdan, hem de sosyal olma babında biraz asosyal olduğumdan kimle nasıl iletişim kuracağım hiç bilmiyorum. Tabii şu ana kadar gözlemlerime göre; ada halkı genel olarak sakin, güler yüzlü duruyor. Diğer taraftan ise, mesafeli ve biraz soğuk gözüküyorlar bu yüzden olası bir iletişimde yanlış anlaşılma endişem var biraz.
Kıbrısın Rum tarafında yaşamış birisi olarak benim Kuzey Kıbrısta önerebileceğim yerler hep tarihi yerler olur (forum kuralları gereği).

Girne: Girne kalesi, Bellapais Manastırı, Mavi Köşk, Girne İkon Müzesi, 20 Temmuz Kordonboyu Cad. (Girne Alsancak civarlarına) gidebilirsin.

Gazimağusa: Kapalı Maraş, Othello Kalesi, Salamis harabeleri, St. Barnabas Arkeoloji Müzesi, İskele bölgesine gidebilirsin.

Lefkoşa: Surlariçi (akşamları 21:00'dan sonra), Dereboyu'na gidin derim.

Altınızda araba olsa daha güzel gezersiniz, taksilerde taksimetre olmaması dezavantaj. Google Maps'e Gazimağusa'da hiç güvenmeyin hangi yolu gösterse karşıma askeri bölge çıkıp durdu.
Kumarhane ve gece hayatı tarafına forum kuralları gereği girmem doğru olmaz.