Detaylar
Kim cevapladı?Yani çok farklı değil Türkiye ile. Yaklaşık 10-20 filan oynuyor bazı modellerde hepsinde değil. Hibrit bir şekilde sürekli git gel yapıyorum gittiğimde tekrar bakar güncellerim. En son iPhone 15 Pro Max 64.000TL civarındaydı. Fakat Türkiye'de kullanmak için de yine kayıt yaptırmanız gerekiyor neticede KKTC'de yurtdışı.
Kayıt sıkıntısı olmasa fiyat farkı var. 15 Pro 35 bin TL civarındaydı mesela yanlış bilmiyorsam. Ama kayıt eklenince yine 60’ı geçiyor.
40-50 civarında şu an 35 bin TL ye çok zor artık.Kayıt sıkıntısı olmasa fiyat farkı var. 15 Pro 35 bin TL civarındaydı mesela yanlış bilmiyorsam. Ama kayıt eklenince yine 60’ı geçiyor.
babaci
Üstün
Ben kayıt yaptırmayı düşünmüyorum hocam. Bir internet sitesi falan var mı baktığınız yerin?
Baktığım değil bildiğim rakamları söyledim, internetten sağlıklı sonuç vermez. Operatörlerin sitelerinden bakabilirsiniz veya gitmeyi planlıyorsanız alabileceğiniz yerlerin adreslerini paylaşayım sizinle.Ben kayıt yaptırmayı düşünmüyorum hocam. Bir internet sitesi falan var mı baktığınız yerin?
babaci
Üstün
Olur hocam varsa ulaşımı kolay bir yer iyi olur.Baktığım değil bildiğim rakamları söyledim, internetten sağlıklı sonuç vermez. Operatörlerin sitelerinden bakabilirsiniz veya gitmeyi planlıyorsanız alabileceğiniz yerlerin adreslerini paylaşayım sizinle.
Olabilir hocam, ben internette gördüğüm ve yayıncı Jahrein’in geçtiğimiz günlerde “Babama 15 Pro aldım 32.000’e geldi” şeklinde bir söylemi olmuştu oradan söyledim
Ne tarafa gideceksiniz acaba? Lefkoşa taraflarında iseniz ona göre önereyim Girne ise ona göre Mağusa ise ona göre.
babaci
Üstün
Güzelyurt tarafında tanıdıklarım var oraya uğrayacağım. Nereye ineceğim bilmiyorum hocam ya iş için gideceğim.Ne tarafa gideceksiniz acaba? Lefkoşa taraflarında iseniz ona göre önereyim Girne ise ona göre Mağusa ise ona göre.