Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Çalma listemin çoğu yabancı klasik müzikler, ben bayılıyorum şahsen.
Harp da güzel benceKlasikten çok piyano dinliyorum ve sabahları bi düşüncelere sürüklemiyor değil.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Sevmeyen çok şey kaçırıyordur. Ancak klasik müzik say denince "sadece mozart abiğ" cevabı veriyorsanız kendinizi kandırıyorsunuzdur. Klasik müzik sadece mozart değildir.
Çok severim, en çok dinlediğim tür olabilir. Özellikle romantik dönem bestecileri favorimdir.
Chopin ve Liszt'in solo piyano işlerini inanılmaz seviyorum. Chopin'deki duygu, Liszt'deki epiklik çok kendine has. Chopin'in noktürnleri ve sonatları, Liszt'in se Macar rapsodileri favorimdir.
Orkestral anlamda da Beethoven ve Tchaikovsky benim için başta gelir. Beethoven'ın 5 ve 7, Tchaikovsky'nin ise 6. senfonisi, bambaşka bir şey, çok severim.
Chopin ve Liszt'in solo piyano işlerini inanılmaz seviyorum. Chopin'deki duygu, Liszt'deki epiklik çok kendine has. Chopin'in noktürnleri ve sonatları, Liszt'in se Macar rapsodileri favorimdir.
Orkestral anlamda da Beethoven ve Tchaikovsky benim için başta gelir. Beethoven'ın 5 ve 7, Tchaikovsky'nin ise 6. senfonisi, bambaşka bir şey, çok severim.
Ratchet
Yetkin
Çok severim, en çok dinlediğim tür olabilir. Özellikle romantik dönem bestecileri favorimdir.
Chopin ve Liszt'in solo piyano işlerini inanılmaz seviyorum. Chopin'deki duygu, Liszt'deki epiklik çok kendine has. Chopin'in noktürnleri ve sonatları, Liszt'in SE Macar rapsodileri favorimdir.
Şuanada kadar Lizst çalan hiç kimse göremedim. O parçaları çalmak yürek istiyor ya.Dinlemek isteyen olursa diye