Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 6 Ağustos 2024 #1 Acıklı kitapları pek sevmiyorum. Böyle ortalama seviyede hafif güldüren etkileyici bir olay örgüsü olan klasik kitap öneriniz var mı?
Acıklı kitapları pek sevmiyorum. Böyle ortalama seviyede hafif güldüren etkileyici bir olay örgüsü olan klasik kitap öneriniz var mı?
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 726 Çözümler 10 Beğeniler 742 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 6 Ağustos 2024 #2 Tuş Beyinli.
Recep Tayyip İvedik Üstün Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 6 Ağustos 2024 #3 Umutlu dedi: Acıklı kitapları pek sevmiyorum. Böyle ortalama seviyede hafif güldüren etkileyici bir olay örgüsü olan klasik kitap öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kaşağı.
Umutlu dedi: Acıklı kitapları pek sevmiyorum. Böyle ortalama seviyede hafif güldüren etkileyici bir olay örgüsü olan klasik kitap öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kaşağı.
eneshysh Yetkin Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 339 Makaleler 2 Beğeniler 311 Yer Antalya 9 Ağustos 2024 #5 Çok yüksek ihtimalle okumuşsundur ama Don Kişot diyeceğim hocam. Ayrıca klasik olarak kabul edilebilir mi bilmiyorum ama Gölgelerin Efendisi serisini de önerebilirim. Güldürür, üzer, şaşırtır bir sürü duyguyu yaşatır.
Çok yüksek ihtimalle okumuşsundur ama Don Kişot diyeceğim hocam. Ayrıca klasik olarak kabul edilebilir mi bilmiyorum ama Gölgelerin Efendisi serisini de önerebilirim. Güldürür, üzer, şaşırtır bir sürü duyguyu yaşatır.