Makaleler
1
Yer
İstanbul

Sade bir mouse pad arayışında olanlar için güzel bir fırsat. Ama sipariş verirken dikkat edin, RGB değil. Sipariş vermek isteyenler için farklı modeller mevcut. Farklı modellerde fiyat değişkenlik gösteriyor.

Açık renkler çabuk lekenebiliyor, mümkünse koyu tercih edin. Kalite olarak gayet iyi. DeathAdder V2 ve ATK A9 Ultimate mouse ile hiçbir sorun yaşamadım yağ gibi kayıyor. Kalitesi iyi.

Açık renkler çabuk lekenebiliyor, mümkünse koyu tercih edin. Kalite olarak gayet iyi. DeathAdder V2 ve ATK A9 Ultimate mouse ile hiçbir sorun yaşamadım yağ gibi kayıyor. Kalitesi iyi.

Ben sipariş verdim. Biraz görsel seven birisi olarak, aşağıdaki ürünü bayağı beğendim. Mouse pad lazımdı zaten iyi oldu. :hehehe:

Ben sipariş verdim. Biraz görsel seven birisi olarak, aşağıdaki ürünü bayağı beğendim. Mouse pad lazımdı zaten iyi oldu. :hehehe:

Güzel tercih, güle güle kullanın şimdiden. Gri ve Sakura var bende de. Griyi 2 yıldır kullanıyorum hata yok, hala ilk günkü gibi.

White Map Lines var. Hemen leke yaptı. Ama benim hatam üzerinde bir şeyler yiyorum ister istemez tabi. Dikkat etseniz de bir şekilde oluyor. Şimdi bunları banyo fayansına yapıştırıp sıvı sabunla temizleyebiliyoruz değil mi?

Güzel tercih, güle güle kullanın şimdiden. Gri ve Sakura var bende de. Griyi 2 yıldır kullanıyorum hata yok, hala ilk günkü gibi.

Sipariş verdiğim gibi aynı gün akşam saat 20.00'da teslim aldım. Teslimat konusunda gerçekten çok hızlı. Masaya cuk oturdu ve tam da istediğim gibi oldu. Alacaklara tavsiyem olsun.