UçanKoala

Çalışkan
1 yıldır Klasse Pro kullanıyordum. Sonra mouseu kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden mouseun kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse padin yenisini sipariş ettim. Yeni mouse padde de aynı sorun var, 3-5 gün mouse kullandıktan sonra kullandığım yer sertleşiyor, mouseu kaydırırken orada bir tepe var mış oraya takılıyormuş gibi bir hissiyat veriyor. Mouseum VXE R1 Pro Max. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıldır Klasse Pro kullanıyordum. Sonra mouseu kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden mouseun kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse padin yenisini sipariş ettim. Yeni mouse padde de aynı sorun var, 3-5 gün mouse kullandıktan sonra kullandığım yer sertleşiyor, mouseu kaydırırken orada bir tepe var mış oraya takılıyormuş gibi bir hissiyat veriyor. Mouseum VXE R1 Pro Max. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Tozdan dolayı olabilir.

Gunluk tozunu alırsanız geçecektir diye duşunuyorum. Kaldırıp, çırpın.

VXE R1 PRO Max'in skatezleri nasıl bilmiyorum. Ama kötüyse Wraith üzerinden dot skatez alabilirsiniz. Kullandığım Scyrox V8 skatezleri iyi değildi ve bayağı fark ettirdi. Şu an stokları var. Her türlü almanızı öneririm. Universal dot olanı öneririm. İçerisinde 40 tane yuvarlak skatez geliyor. Fareye özel olanlarda daha az ve skatez kısmına göre geliyordur. Dot olanları istediğiniz gibi takacağınızdan daha avantajlı.

Yerinizde olsam o fare için daha kaliteli bir mouse pad alırdım. KlasseGearPRO, Xrades ve Porge gibi ürünlerin 90x40'ları kaliteli mouselar için bence yetersiz. PRO olan mouse padi de klavyenin yarısında duruyor. PRO olan Longteng göre çok hantal kalıyor ve bahsedilen tozlanma gibi şeyler daha çok oluyor. Yani yavaş kalıyor. Longteng alışmasam belki normal gelirdi bilemiyorum. Zaten fareyi alırken bu tarz bir yükseltme yapayım dedim, size de daha kaliteli bir mouse pad almanızı öneririm.

Ben Scyrox V8 faresi için KlasseGear Longteng kullanıyorum. Hız odaklı istiyorsanız outlet kısmında speed odaklı MPC olanı da var.

Ama 90x40 lazımsa Wraith'in şu mouse padi de kullanılabilir.

Veya Wraith şu mouse padlerinden biri de alınabilir.