Klasse iyidir, F/P ürünleri var. RGB ne kadar gerekli tartışılır ama hoşuna giden varsa bi' bakabilir. 4 cm kalınlık olduğunu belirtmişler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Klasse modeller çok hızlı deforme olabiliyor özellikle Klasse Pro modeller çok hızlı sararabiliyor veya deforme olabiliyor. Görselliği sevenler tercih edebilir fiyatı fena değil.
Siz ne kullaniyorsunuz veya hangi marka modeller daha uzun dayanir ve iyidir sizce?Klasse modeller çok hızlı deforme olabiliyor özellikle Klasse Pro modeller çok hızlı sararabiliyor veya deforme olabiliyor. Görselliği sevenler tercih edebilir fiyatı fena değil.
- Makaleler
- 2
Siz ne kullaniyorsunuz veya hangi marka modeller daha uzun dayanir ve iyidir sizce?
Ben Pulsar Hyperion kullanıyorum. Bu fiyatlarda Urzuva padler iyi deniyor onlara bakılabilir.
Ben Pulsar Hyperion kullanıyorum. Bu fiyatlarda Urzuva padler iyi deniyor onlara bakılabilir.
315tl. Görünüşü de iyi gibi. Puani da 4,8. Güzel sanki? Baska bilinmesi gereken nokta, tüyo var mi acaba? 10 yildir steelseries kullaniyorum. Güncelleri bilmiyorum.
- Makaleler
- 2
315tl. Görünüşü de iyi gibi. Puani da 4,8. Güzel sanki? Baska bilinmesi gereken nokta, tüyo var mi acaba? 10 yildir steelseries kullaniyorum. Güncelleri bilmiyorum.
Taban hızına bakmak lazım. Bu tür bütçede ki çoğu mousepad kontrol odaklı oluyor.
Zatrn sadece tek kişilik oyunlar oynuyorum. Biraz bakayım. Çok estetik değiller ama bakalım.
Oooo bu çok hoş. https://www.hepsiburada.com/dark-se...-xxl-mouse-pad-pm-HBC0000B252O9?magaza=URZUVA
Oooo bu çok hoş. https://www.hepsiburada.com/dark-se...-xxl-mouse-pad-pm-HBC0000B252O9?magaza=URZUVA
A101'den 15 liraya aldığım çakma PUBG resimli mouse pad hala çalışıyor 5 yıl oldu taş gibi çıktı dikişleri bile sağlam.
A101'den 15 liraya aldığım çakma PUBG resimli mouse pad hala çalışıyor 5 yıl oldu taş gibi çıktı dikişleri bile sağlam.
Bazen böyle fiyat performans ürünler çıkıyor. Datron marka bir kamera almıştım ben de fi tarihinde Migros'tan.
10 sene falan kullandım. Yeni sistem kurunca win10'da sürücü bulamadigimdan emekli oldu. Hala calisiyordu taş gibi.
Bazen böyle fiyat performans ürünler çıkıyor. Datron marka bir kamera almıştım ben de fi tarihinde Migros'tan.
10 sene falan kullandım. Yeni sistem kurunca Windows 10'da sürücü bulamadigimdan emekli oldu. Hala calisiyordu taş gibi.
Aynı marka bir notebookum vardı.
Yeni konular
-
-
Bankkart Lira ile Steam'den harcama yapılabilir mi?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
Belçika Savunma Bakanı paylaştığı fotoğrafı gelen uyarı üzerine kaldırdı
- Hermione Jean Granger
-
ABD Başkanı Donald Trump: "Türkiye'deki yollar harika!"
- seeraddar
-