Normalde Wraith'den Ace Series mouse pad alacaktım fakat stokları yok ve ne zaman geleceğini de bilmiyorum. Klassegear'ı gördüm ve iki seçenek var: Longteng yüzey ve Blitz Speed seçenekleri var. Blitz Speed %90 Speed %10 Control bana çok fazla geldi. Longteng de %50'ye %50 acaba kullanan varsa tavsiye ederler mi?
Detaylar
Kim cevapladı?1.100 TL edecek bir pad değil. Bütçeniz ne?
Fiyatını hak etmiyor.
Hocam bir mouse pade çok fazla para vermek istemiyorum. Ace Series alacaktım dediğim gibi ama o da pahalı geldi biraz. Maksimum 1.500 TL civarına çıkabilirim.
Neden ki? 1100 TL'ye başka hangi güzel mousepadler var?
Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
SWAR kodu ile bunu alabilirsiniz.
ysffbulut
Yetkin
Klasse yerine bunu da önerebilirim.
Buna bakmıştım, Speed ile Hybrid arasında karar verememiştim. O yüzden almamıştım ama tekrardan bakarım.![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Swar kodu ile bunu alabilirsiniz.
Buna da bakarım hocam teşekkürler.Klasse yerine bunu da önerebilirim. https://www.trendyol.com/kensei-gam...rid-gaming-espor-oyuncu-mouse-pad-p-982499907
KadroluAmele
Gelişen
Ben hocam 3-4 ay önce wraith spirit of aim pro 50x50 olan modelini aldım. Hibrit bir mousepad. Gayet memnunum. Bir mousepad e 2000 liraya yakın veririm sıkıntı olmaz diyorsan alabilirsin.
Daha kaliteli mousepad kullanmamışsınız hocam.Ben kullanıyorum güzel mousepad ama bir esprisi yok. Mousepad tamamen kapitalist sistemin oyunuymuş bunu anladım.