Normalde Wraith'den Ace Series mouse pad alacaktım fakat stokları yok ve ne zaman geleceğini de bilmiyorum. Klassegear'ı gördüm ve iki seçenek var: Longteng yüzey ve Blitz Speed seçenekleri var. Blitz Speed %90 Speed %10 Control bana çok fazla geldi. Longteng de %50'ye %50 acaba kullanan varsa tavsiye ederler mi?
Hocam bir mouse pade çok fazla para vermek istemiyorum. Ace Series alacaktım dediğim gibi ama o da pahalı geldi biraz. Maksimum 1.500 TL civarına çıkabilirim.
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ben hocam 3-4 ay önce wraith spirit of aim pro 50x50 olan modelini aldım. Hibrit bir mousepad. Gayet memnunum. Bir mousepad e 2000 liraya yakın veririm sıkıntı olmaz diyorsan alabilirsin.