Klavye değiştirmeme gerek var mı?

xLeomessi

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, vaktizamanında gruplarda çok övüldüğü ve ilginç tasarımından kaynaklı bu klavyeyi almıştım. Aldığımdan 2 ay sonra bazı tuşlar kafasına göre basmamazlık yapıyordu. Ara ara kendiliğinden düzeliyor, sonra tekrar bozuluyor. Klavye iyi hoş fakat bu neden oluyor hiçbir zaman anlamadım. Şimdi yeni bir setup kurduğum için aksesuarlarımı da yenilesem mi diye düşünüyorum. Bu ayarda bir klavye alıp bunu yedeğe çeksem nasıl olur? Bu ayarda koyu tonlara sahip bir klavye alsam kaça mâl olur bana?

Klavye bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Alalı iki ay olduğunu belirtiyorsunuz, switchleri yedekleri ile değiştirin düzelmezse servise gönderin. Garantiniz devam ediyor..

Alalı 2 ay olmadı hocam 2 yıl oldu. Aldıktan 2 ay sonra problemler başladı.
Anladım o taktirde servisin destek olacağını pek sanmam. Sorunlu switchleri sökün, altını temizleyip yenisini takın. Bu çözüm getirebilir. Eğer düzelmezse o taktirde yeni klavye bakabilirsiniz. Önceliğimiz olanı düzeltmek olsun, boşa masraf çıkmasın düşüncesindeyim.

Basmayan tuşların switchlerini çıkarıp bir kontrol edin ve temizleyin. Gene oluyorsa üşenmezseniz yeni switch alın. Yada iade edip yenisini alın.
Yeni switch almak mantıklı olabilir. Bu klavyeye muadil ne var mesela? bayadır klavye konularına bakmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…