23783 Üstün DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.912 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 6.315 9 Ağustos 2025 #11 xLeomessi dedi: Tipi güzelmiş. Biraz inceleyeyim, forumda çok güzel bir rehber var ama o kadar uzun ve detaylı ki biraz okudum devamını getiremedim Genişletmek için tıkla... Kullanan illa vardır forumda hocam. isterseniz Ajazz AK820 Pro nasıl diye konu açın. Belki daha iyilerini söyleyenler olur. Şu dönemde herkes en iyisini biliyor zaten
xLeomessi dedi: Tipi güzelmiş. Biraz inceleyeyim, forumda çok güzel bir rehber var ama o kadar uzun ve detaylı ki biraz okudum devamını getiremedim Genişletmek için tıkla... Kullanan illa vardır forumda hocam. isterseniz Ajazz AK820 Pro nasıl diye konu açın. Belki daha iyilerini söyleyenler olur. Şu dönemde herkes en iyisini biliyor zaten
KS KS xLeomessi Becerikli Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 632 Beğeniler 395 9 Ağustos 2025 #12 23783 dedi: Kullanan illa vardır forumda hocam. İsterseniz Ajazz AK820 Pro nasıl diye konu açın. Genişletmek için tıkla... 2.5 3K bandına kadar bakacağım. İncelemeler vardır dediğiniz gibi
23783 dedi: Kullanan illa vardır forumda hocam. İsterseniz Ajazz AK820 Pro nasıl diye konu açın. Genişletmek için tıkla... 2.5 3K bandına kadar bakacağım. İncelemeler vardır dediğiniz gibi