Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bilen varsa ne işe yarar diye sormuşsunuz hocam. O özelliğin amacı tuşları daha hassas hale getirebilmek için. Hassasiyet ayarlıyorsunuz bir nevi.
- Makaleler
- 5
Ayar yazılımda değişiyor gibi görünse de donanıma tam yansımıyor olabilir. Anahtar tipi sabit olabilir. Nelerde test ettiniz?
efeeTT
Uzman
Ayar yazılımda değişiyor gibi görünse de donanıma tam yansımıyor olabilir. Anahtar tipi sabit olabilir. Nelerde test ettiniz?
Hocam 30dk falan sürekli değiştirerek denedim fark yartmadı.
- Makaleler
- 5
Sorumun cevabı bu değil. Oyunlarda mı test ettiniz?Hocam 30dk falan sürekli değiştirerek denedim fark yartmadı.
efeeTT
Uzman
Sorumun cevabı bu değil. Oyunlarda mı test ettiniz?
Tabii ki test ettim hocam.
- Makaleler
- 5
Ayar yazılımda değişiyor gibi görünse de donanıma tam yansımıyor olabilir dediğim gibi. Klavyenin modeli nedir?
efeeTT
Uzman
Ayar yazılımda değişiyor gibi görünse de donanıma tam yansımıyor olabilir dediğim gibi. Klavyenin modeli nedir?
Darmoshark K8.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
İnternette biraz araştırdım. Yazılımı ile ilgili sorun olduğunu söylüyorlar. Çok fark hissedeceğinizi sanmıyorum ancak siz yine en düşükte bırakın kullanın.
efeeTT
Uzman
İnternette biraz araştırdım. Yazılımı ile ilgili sorun olduğunu söylüyorlar. Çok fark hissedeceğinizi sanmıyorum ancak siz yine en düşükte bırakın kullanın.
Tamamdır hocam, sağ olun.
- Makaleler
- 5
Bilen varsa ne işe yarar diye sormuşsunuz hocam. O özelliğin amacı tuşları daha hassas hale getirebilmek için. Hassasiyet ayarlıyorsunuz bir nevi.