Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selam,

Keycap'leri temizledikten sonra arasından buldum. Parçanın nereden düştüğünü bir türlü anlayamıyorum. Switch'leri de sökmüştüm. Onların alt kısmında olma ihtimali var mı? Yoksa dış taraftan mı? Monsgeek M1 v5 kullanıyorum.
Elastik bir parça bu arada.

Teşekkürler.

IMG_20260616_194119.webp

Screenshot_2026-06-16-19-44-20-091_com.miui.gallery-edit.webp

Screenshot_2026-06-16-19-44-08-467_com.miui.gallery-edit.webp

Selam,

Keycap'leri temizledikten sonra arasından buldum. Parçanın nereden düştüğünü bir türlü anlayamıyorum. Switch'leri de sökmüştüm. Onların alt kısmında olma ihtimali var mı? Yoksa dış taraftan mı? Monsgeek M1 v5 kullanıyorum.

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 257649

Eki Görüntüle 257650

Eki Görüntüle 257651
Tuşlardan birinden düşmüş olmalı. Ancak pek benzemiyor. Tuş yada alt tarafta bir süs olabilir. Estetik amaçlı bir parçaya benziyor. Tuşları kontrol edin, basış hissinde değişiklik var mı?

Çözüm
O zaman dış taraftaki bir süs olmalı. Donanım ile alakalı değil, dış taraf.
Garip, dış taraftaki tüm yerlere baktım. Acaba keycaps'lerin altında veya switch'leri çıkarınca görebileceğim bir şey mi? Saatlerdir uğraşıyorum ya. Sökmek istemiyorum her şeyi tekrardan :/

Garip, dış taraftaki tüm yerlere baktım. Acaba Keycaps'lerin altında veya Switch'leri çıkarınca görebileceğim bir şey mi? Saatlerdir uğraşıyorum ya. Sökmek istemiyorum her şeyi tekrardan :/

Klavyede yaylanmayı önlemek ve sabitlemeyi sağlamak içinmiş yani nasıl bir katkısı var bilmiyorum ama açıklaması bu :D

Selam,

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 257649

Eki Görüntüle 257650

Eki Görüntüle 257651

Klavyenin o parçasi nereye ait olduğu çözüldü gibi ama klavyeniz yakıyor ortalığı.😀

Çok teşekkür ederim. Bulamasam içime takılacaktı :D

Klavyenin o parçasi nereye ait olduğu çözüldü gibi ama klavyeniz yakıyor ortalığı.😀
Teşekkürler,
Teşekkürler, olabildiğince uyumlu yapmaya çalıştım.
Screenshot_2026-06-16-20-07-30-913_com.miui.gallery-edit.webp