james1983

Becerikli
Şimdi ben Wraith'ten alışveriş yaptım. Klavye ve mouse pad aldım. Sipariş onayında ikisi de gözüküyor ve parayı 4.169.06TL olarak çekti kartımdan. Şimdi mailime sipariş takibide geldi ona tıkladığımda ise mousepadin parası (bugün kargoya verildi) alındı olarak gözüküyor sadece ve klavye parası ne çekildi ne de simgede 1 yazıyor. Şimdi klavye ön sipariş olarak aldım ve arkadaşımda ön sipariş olarak aldı fakat onda para klavyeden çekilmiş ve simge üstünde 1 yazıyor ben anlamadım şimdi tam olarak ne olduğunu.

Şimdi Mail yolladım.

Ekran görüntüsü 2026-02-26 171656.webp

Ekran görüntüsü 2026-02-26 171846.webp

Son düzenleme:
4 kere okudum hiçbir şey anlamadım. Dediğinize göre klavyenin parası kartınızdan çekilmemiş ve 0 adet alındı olarak görünüyor değil mi?

Şimdi ben Wraith'ten alışveriş yaptım. Klavye ve mouse pad aldım. Ama sipariş onayında ikisi de gözüküyor ve parayı 4.169.06TL olarak çekti kartımdan
Gayet normal değil mi ikisinin de görünmesi? "Ama" kelimesi yanlış kullanıldı herhalde.

klavye parası ne çekildi ne de simgede 1 yazıyor.
Klavye parası çekilmemiş burada dediğinize göre de.

4 kere okudum hiçbir şey anlamadım. Dediğinize göre klavyenin parası kartınızdan çekilmemiş ve 0 adet alındı olarak görünüyor değil mi?

Hocam pek anlatamadım. Şimdi klavye ve mouse pad parası çekildi tam çekildi fakat ben kargo takibi için gelen maile tıkladığımda klavye adedinde ne 1 yazıyor ne para çekilmiş duruyor. Sadece mouse pad çekildi gösteriyor. Fakat satın aldığımda gelen sipariş onayı mailinde ikisi içinde parayı çektiği gözüküyor ve zaten ikisi içinde parayı çekti. Ama sipariş takibinde parayı ne çekti gözüküyor ne kaç adet aldığım yazıyor klavye için.

Hocam pek anlatamadım. Şimdi klavye ve mouse pad parası çekildi tam çekildi fakat ben kargo takibi için gelen maile tıkladığımda klavye adedinde ne 1 yazıyor ne para çekilmiş duruyor. Sadece mouse pad çekildi gösteriyor. Fakat satın aldığımda gelen sipariş onayı mailinde ikisi içinde parayı çektiği gözüküyor ve zaten ikisi içinde parayı çekti. Ama sipariş takibinde parayı ne çekti gözüküyor ne kaç adet aldığım yazıyor klavye için.

Klavye ön sipariş olduğu için öyle gözüküyordur.