Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Klavyeme uyacak şekilde bir mouse pad buldum. Şahsen ikisinin görünüşü benim çok hoşuma gidiyor ancak arkadaşıma sorduğumda çok göz yorucu olduğunu söyledi. Bu konuda sizin fikirlerinizi de almak istiyorum.

Yapay zeka üzerinden nasıl duracağına dair temsili bir görsel oluşturdum:

1771798836321.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tercih etmezdim çok fazla çizgi var. Genellikle göz yorar. Sen memnunsan sıkıntı yok zaten. Bu arada hangi yapay zekayı kullandın?
Uyum olarak güzel, fakat uzun süre bakınca veya uzun süre kullanınca dediği gibi göz yorma ihtimali var illaki.
Göz yorma kısmında benim için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım dedim.

ChatGPT kullandım. Gemini berbat bir iş çıkardı maalesef.

Ben tercih etmezdim çok fazla çizgi var. Genellikle göz yorar. Sen memnunsan sıkıntı yok zaten. Bu arada hangi yapay zekayı kullandın?
Klavye de çizgili olduğu için çizgili pad almak istiyorum aslında; maksat iyice uyumlu olsun.

Uyum olarak güzel, fakat uzun süre bakınca veya uzun süre kullanınca dediği gibi göz yorma ihtimali var illaki.
Varsa bu tarz önerebileceğiniz pad bakayım. Ancak bundan daha uyumlu bulması zor olur gibi.