Detaylar
Kim cevapladı?Klavye modeli nedir?
YavuzKyr
Uzman
Benim eşekliğimdir. Yalnışlıkla biraz su döküldü birkaç damla. CS2 oynarken W'ye basınca D'ye basmıyor veya kendiliğinden gidiyor.
Klavyeyi fişinden çek. Güzelce kurula sonrasında da ters çevir. Bir güne yakın öyle kalsın. Düzelirse ne ala düzelmezse geçmiş olsun.
Klavye su geçirmez ise öyle yapmasına rağmen kuruduktan sonra düzelir. Siz yine de ters çevirip bırakın.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Aula F87 Pro.
Klavye Hot-Swap destekliyor. Switchi değiştirdiniz mi?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Switch'i değiştirdim yine olmadı.Klavye Hot-Swap destekliyor. Switchi değiştirdiniz mi?
PCB hasar aldı muhtemelen o zaman. PCB'yi alın ve kurutmayı deneyin. Olmadı garantiye gönderin, muhtemelen kullanıcı hatası derler fakat en azından deneyin.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
2000 TL vermiştim birde. Kaynar sular geldi üstüme.PCB hasar aldı muhtemelen o zaman. PCB'yi alın ve kurutmayı deneyin. Olmadı garantiye gönderin, muhtemelen kullanıcı hatası derler fakat en azından deneyin.
Geçmiş olsun. Üzücü bir durum gerçekten. Bu sebepten dolayı bilgisayar başında yemek/ içecek tüketmemeye çalışırım. Nereden aldınız?2000 TL vermiştim birde. Kaynar sular geldi üstüme.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Geçmiş olsun. Üzücü bir durum gerçekten. Bu sebepten dolayı bilgisayar başında yemek/ içecek tüketmemeye çalışırım. Nereden aldınız?
Hepsiburada olması gerekiyor. Şu an marketten ucuza aldığım Everest klavyeyi kullanıyorum. Bazı tuşları eksik oraya da birkaç vida koydum.