Evet aslında ASUS ROG STRIX 1200 Platinum siparişi verdim ama sonradan Hardwarebusters'da C1200'un ve ASUS Aura 1200'un daha iyi voltaj dalgalanması bastırma gücü olduğunu gördüm. Eğer Aura bulursam Aura alırım, bulamazsam C1200 alırım inşallah.

Evet aslında ASUS ROG STRIX 1200 Platinum siparişi verdim ama sonradan Hardwarebusters'da C1200'un ve ASUS Aura 1200'un daha iyi voltaj dalgalanması bastırma gücü olduğunu gördüm. Eğer Aura bulursam Aura alırım, bulamazsam C1200 alırım inşallah.
Full Asus set yapıyorsan Strix de alabilirsin ya ben bekleme süresi daha iyi diye C1200 al demiştim.

ASUS ROG STRIX 1200 platinumunun siparişini iptal ettim. NZXT C1200 ATX 3.1 aldım. PSU'yu bağladım PUBG oynarken yine ağ gecikmesi yaşattı. Ama daha evvel daha sık yapıyordu, sıklığı yeni PSU da bayağı azaldı. Sonra sorunu iyice kafaya taktım biraz arge yaptım. Toprak hattı olmadığından dolayı ani akım çektiğinde voltaj gürültüsünden kaynaklanabileceği ihtimali ile mevcutta kabloda takılı olmayan 2 klimayada kablo üstü emi filtre taktım. Sonra PSU'nun güç kablosunu çift emi filtreli güç kablosu ile değiştirdim. Ethernet kablomada CAT kablolar için olan emi filtresinden taktım. Şu anda sorunum çözüldü şükür. Bir yıldır bir kamyon emek ve para harcamışım boş yere. Alt trafı basit mıknmatıstan oluşan bir emi filtre işimi görüyormuş :ağlamak::ağlamak: