Klima ısıtma modundayken sık sık ara veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eneshysh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
  • Etiketler Etiketler
    klima

eneshysh

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Antalya
30 derece, sıcak modunda çalıştırıyorum. Klima 15 senelik falan olmalı. Süre tutmadım fakat 10-15 dakika çalışıp 3-5 dakika ara veriyor, normal mi acaba?

30 derece, sıcak modunda çalıştırıyorum. Klima 15 senelik falan olmalı. Süre tutmadım fakat 10-15 dakika çalışıp 3-5 dakika ara veriyor, normal mi acaba?

Oda sıcaklığı 30 dereceye ulaştıysa durur çalışmaz belki bu sebepden dolayı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termometre ile odanın sıcaklığını ölçerek sorun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Klima derece ayarına göre odayı ısıtmaya veya soğutmaya çalışır, belirli bir dereceye geldiği zaman durur.

Şöyle 1 saat çalışınca içeriyi yaktı valla, odanın sıcaklığı güzel oldu. Hala ara veriyor ama sorun yok sıcaklığı muhafaza ediyor.

Şöyle 1 saat çalışınca içeriyi yaktı vallahi, odanın sıcaklığı güzel oldu. Hala ara veriyor ama sorun yok sıcaklığı muhafaza ediyor.

Ünitenin uzerinde termometresi var, örneğin oda 28 dereceyken klima sensörü 30-31 derece oluyor. O yüzden 29 dereceye düşene kadar duruyor, yükseltmek için tekrardan çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…