Detaylar
Kim cevapladı?30 derece, sıcak modunda çalıştırıyorum. Klima 15 senelik falan olmalı. Süre tutmadım fakat 10-15 dakika çalışıp 3-5 dakika ara veriyor, normal mi acaba?
Oda sıcaklığı 30 dereceye ulaştıysa durur çalışmaz belki bu sebepden dolayı olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
berkay.yldrm0
Uzman
30 derece, sıcak modunda çalıştırıyorum. Klima 15 senelik falan olmalı. Süre tutmadım fakat 10-15 dakika çalışıp 3-5 dakika ara veriyor, normal mi acaba?
Klimayi insan gibi düşünün 10 dk koşuyor 5 dk mola veriyor gayet normal.
Termometre ile odanın sıcaklığını ölçerek sorun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Klima derece ayarına göre odayı ısıtmaya veya soğutmaya çalışır, belirli bir dereceye geldiği zaman durur.30 derece, sıcak modunda çalıştırıyorum. Klima 15 senelik falan olmalı. Süre tutmadım fakat 10-15 dakika çalışıp 3-5 dakika ara veriyor, normal mi acaba?
Şöyle 1 saat çalışınca içeriyi yaktı valla, odanın sıcaklığı güzel oldu. Hala ara veriyor ama sorun yok sıcaklığı muhafaza ediyor.Termometre ile odanın sıcaklığını ölçerek sorun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Klima derece ayarına göre odayı ısıtmaya veya soğutmaya çalışır, belirli bir dereceye geldiği zaman durur.
Numanco
Uzman
Şöyle 1 saat çalışınca içeriyi yaktı vallahi, odanın sıcaklığı güzel oldu. Hala ara veriyor ama sorun yok sıcaklığı muhafaza ediyor.
Ünitenin uzerinde termometresi var, örneğin oda 28 dereceyken klima sensörü 30-31 derece oluyor. O yüzden 29 dereceye düşene kadar duruyor, yükseltmek için tekrardan çalışıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347