babarış
Uzman
- Anakart: PEGATRON
- İşlemci: İ5-2400
- Ekran Kartı: GT-1030
- İşletim Sistemi: Windows 10
dmp - Google Drive
drive.google.com
drive.google.com
En başta bu sistemle Windows 10 kullanabiliyordum sıkıntısız. Sonra donanımsal bir problem oldu RAM'ler ve anakart değişti. Windows 7'ye geçiş yaptım. En son tekrar Windows 10 yükledim ve bu noktaya geldi.
Sıkıntı yok bunlarda ya. Ben de merak ettim, ne garip bir sorun buİşlemci fanının fotolarını çektim belki bir temassızlık vb. sebep oluyor mu diye.
Bir arkadaş chipset sürücülerinden falan bahsetmişti ama anakart biraz değişik olduğundan uğraşmadık. Acaba böyle hiç düşünmediğimiz bir şey mi? Her neyse işlemciyle bir ilgisi var ama anlamadım çünkü aynı işlemciyle uzun bir süre Windows 10 kullandım açıkçası.Sıkıntı yok bunlarda ya. Ben de merak ettim, ne garip bir sorun bu![]()
Bilgisayar mühendisliği yüksek lisans sorusu gibi oldu bu. Konuyu çözersek derslerde gösterilmeli benceSıkıntı yok bunlarda ya ben de merak ettim ne garip bir sorun bu![]()
Bu ayarlara karışma bence. Nasıl ayarlanmışsa öyle kalsın yoksa daha kötü olur.
Peki şu iki ay güvenli modda kullansam nasıl olur? Çünkü internet kafeye gidip USB hazırlamaktan bıktım ve bilgisayarcıya verecek vaktim yok.
E hazırlayamadan mavi ekran yiyorum, güvenli modda hazırlanıyor mu ki? Eğer Güvenli modda Windows 7 USB'si hazırlanıyorsa yaparım.İnternet kafeye niye gidiyosun ki? Bilgisayarına tak ve hazırla. Yine de sen bilirsin.
Dene işte. Neden yapılmasın? Her şeyi yapıyorsun da o mu yapılmıyorE hazırlayamadan mavi ekran yiyorum, güvenli modda hazırlanıyor mu ki? Eğer Güvenli modda Windows 7 USB'si hazırlanıyorsa yaparım.
Dene işte. Neden yapılmasın? Her şeyi yapıyorsun da o mu yapılmıyor![]()