TRT Haber'in paylaştığı habere baktım. "hile ve dolandırıcılığı önlemek amacıyla kullanılan üçüncü taraf yazılımın" bu muhtemelen anti-cheat oluyor. Burada şirketin yanlış bir beyanda bulunmasından mı yoksa direkt yazılımın kendisi yüzünden mi bir sorun var anlayamadım.

KVKK ile teröristlerin bir alakası yok. Ama panelciler KVKK haklarımızı ihlal ediyor. Aradaki ince çizgiyi kaçırmamak lazım.

Onu sadece örnek olarak verdim hocam. Panel konusunda haklısınız ama devletin ikisine de aynı anda bakabilecek gücü var zaten. Sadece kullanmıyorlar.

@megaton, sadece numara bulmakla kalmıyor. Evinin adresine kadar bulabiliyor ve buradaki sorun da şu: Bu paneli yapanlar, paneli sürekli güncellediklerini iddia ediyorlar. Sürekli güncellenebilecek şekilde bir sızıntı var gördüğüm kadarıyla. Bu işte ciddi sorun ve ülkemizde azılı suçlular cirit atıyorken hiçbirimizin can güvenliği yok.

Düşünsene birisi Telegram indirerek trafikte senin plakanı buluyor sana ulaşılıyor ve seni öldürüyor ya da yaralıyor.

Düşünsene babasının 2 dk zevk için yaptığı döl israfı Telegram indirerek trafikte senin plakanı buluyor sana ulaşılıyor ve seni öldürüyor ya da yaralıyor.

İnanmadım ilk başta ben. Adımı soyadımı yazacağım sonra don numara kadar çıkacak 😅 diye harbiden çıkıyor. Altına yazmışlar ünlüleri rahatsız eden olursa loglar emniyet ile paylaşılıyor. Ulan ünlüler insan da ben insan değil miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunun sahipleri CD Projekt RED'den bile daha fazla para kazanmıştır sorun olmaz onlara. :D

Düşünsene: Birisi Telegram indirerek trafikte senin plakanı buluyor, sana ulaşılıyor ve seni öldürüyor ya da yaralıyor.

Düşünmeye gerek yok, mümkün bu arada. Muhtemel olabilecek bir şey. Ülkemizdeki cezaların hiçbir caydırıcılığı olmadığı için kimse çekinmiyor cezalardan.

Tüm illegal işlerin döndüğü mistik oyun. Her zaman böyleydi. Hile, dolandırıcılık, çeteleşme, tehdit, yolsuzluk… Ne ararsan bu oyunda bulursun.
Abartılacak bir durum yok oyunda. Hile falan yok öyle adminler banlıyorlar makro durumu var onuda bütün oyuncular kullanıyor zaten. Yeni sunucular açılmıştı yakın bir zaman önce gayet güzel ortam vardı 3-4 ay bile olsa eğlenerek oynadık.

Abartılacak bir durum yok oyunda. Hile falan yok öyle adminler banlıyorlar makro durumu var onuda bütün oyuncular kullanıyor zaten. Yeni sunucular açılmıştı yakın bir zaman önce gayet güzel ortam vardı 3-4 ay bile olsa eğlenerek oynadık.
Hile sadece slotta olmaz. Pazarı bi dolaş bakalım kaçı legal. Bir kişinin en fazla iki hesabı olabilirken kaç hesabı var? Pazardaki dev charlar koordinat girilmişçesine nasıl diziliyorlar town önüne nizami ve kusursuz biçimde?

Hile sadece slotta olmaz. Pazarı bi dolaş bakalım kaçı legal. Bir kişinin en fazla iki hesabı olabilirken kaç hesabı var? Pazardaki dev charlar koordinat girilmişçesine nasıl diziliyorlar town önüne nizami ve kusursuz biçimde?
O hile değil dostum öyle eski tip okçu ile milleti kesen tipler yok artık. Ona da yapılacak bir şey yok bütün o tarz oyunlar öyle.