Koaksiyel duvar portundan internet erişimi sağlamak

MSami

Üyecik
Merhaba arkadaşlar, son parçalarımın gelmesiyle bilgisayarımı toplamış olacağım fakat internet konusunda yardıma ihtiyacım var. Evde Kablonet kullanmaktayız modem farklı bir odada ve benim odama internet getirmem gerekiyor. Görseldeki port benim odamda, bu görseldeki kısa kabloyu söktüğümde internet bağlantımız tamamen kesiliyor yani internet buradan giriyor sanırım eve. Ben modemden kablo çekmek yerine direkt bu porttan internet alabilmek için oraya ne bağlamalıyım? Aynı kablodan modemin olduğu odada da var ve o direkt modeme giriyor.

Bahsettiğim kısa kabloyu eklemeyi unutmuşum özür diliyorum. Görselde mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla normal bir uydu kablosu iş görür ama çıkışına KabloNet modemi bağlı olması lazım gözüküyor.
Evet bana da öyle geldi fakat modemsiz bir şekilde halletmek mümkünse öyle yapmak istiyorum masrafa girmeden.

Maalesef bu tip interneti dönüştürmek için başka yöntem görmedim. Netmaster tipi modem çıkışına router takmak mümkün ama dönüşüm farklı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…