Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bu sorunu ben de fark ettim çünkü Oppo A16 cihazımı 2 kere ekran değişimine götürdüm son yapılan iyi oldu sadece ama onda bile ekran hafif dışta gibi görünüyor sadece bu modelle alakalı galiba, kuzenimde de Samsung A04s vardı ama Karasu'da götürdüğü herhangi bir tamirci gayet güzel yapıştırmış ekranı hiç taşma veya yapışmama sorunu olmadı. Oppo A16'da ise durum kötü ekranı yaptırdıktan 1 gün sonra, bilirsiniz ya tüplü ekranları (CRT ekranlar) bu ekranlar gibi üst tarafı parlama yapmaya başladı sanki sürekli açılıp kapanır gibi tekrar götürdüm tamirciye üretim hatası olduğunu ve ücretsiz değişeceğini söyledi tekrar ekran takıldı bu sefer güzel oldu ama kenardan sanki yapıştırıcı biraz taşmış gibi oldu çünkü dediğiniz gibi Oppo cihaz ekranları dediğiniz gibi çok ince.
Siz ne önerirsiniz bu telefonu 9 yaşındaki kardeşim kullanacak, bu telefonu sağlamken satsam mı yoksa gittiği yere kadar kullansa mı?
Küçük çocuğun elinde böyle ince çerçeve bir ekran çok dayanmaz gibime geldi, her ne kadar bakımlı kullansa da?
Yerine ne önerirsiniz satsak bile dayanıklı orta işlemcili bir telefon, PUBG 45 FPS açsa yeter gibisinden?
Marka tercihimiz bundan sonra sadece Samsung.