K*nı b*zukluğun; dini, dili, ırkı, cinsiyeti olmaz. Bu olay başka boyutta, ortada planlanmış ruhsal ve psikoloji üzerine düzenlenmiş bir durum var, olayı gerçekleştirenlerin içinde farklı din mensupları da var, 14 yaşındaki bir çocuk gece oyundaki görevleri yapıp uyumak için hazırlık yaptığında kullandığı cihaza bir bildirim geliyor, gerçeğini yaparsan sana şu ödülleri vereceğiz diyerek başlıyor konu, yurt dışında bu tür olaylar çoğaldı, işin sonunda kullanılan çocuk, sana daha büyük bir ödül vereceğiz diyerek bir konuma çağırılıyor ve orada infaz ediliyor. Şimdi burada birkaç kişi gözlemliyorum, her konuyu dine bağlayan. Şunu unutmayın hiç bir inançta, din de mezhepte insaları direk işte bu katolik bunlar bu yüzden alkol alıyor kazaya sebebiyet veriyor diye bir yargı ve bakış açısı yoktur, araştırın bilinçlenin, klavye ile yazmak kolaydır ama bireysel gelişimi ve öğrenmeyi üst seviyeye çıkarmak zordur, yazdıklarımı yanlış anlama sana karşı cephe almıyorum ya da tartışma konusu çıkarmıyorum, ona göre değerlendir yazdıklarımı.